Home » Evenimente

Cum ne-am udat la Get Wet Reloaded-ul lui Uppercrazy Society

30 August 2010 scris de Niciun comentariu

Cu foarte mare bucurie am aflat recent ca (mai) exista oameni care colectioneaza veselie. Drept pentru care au get-wet-reloaded-uppercrazy-society4capacitatea miraculoasa de a aduna (multi) oameni in acelasi loc sub o anumita “tema” iar ei, oamenii, se simt bine impreuna, unii cu altii, fara sa aiba vreo importanta ca abia atunci s-au cunoscut (sau ca de fapt nu s-au cunoscut deloc).

UpperCrazy Society si petreceri tematice pline de veselie

Ca sa ma exprim mai clar, exista o gasca vesela, pe numele ei UpperCrazy Society, care se ocupa cu organizarea de petreceri cu tematica. Printre tematicile abordate pana acum de UpperCrazy Society s-au numarat si se vor mai numara: Casino, Hide and Seek, 100% Romaneste, Hawaii, Masquerade/Bal Masget-wet-reloaded-uppercrazy-societycat, PercaTE Party si acum Get Wet Party Reloaded-ul la care am avut bucuria sa particip acum o saptamana.

Dincolo de faptul ca piscina, muzica, pistoale cu apa, costume de baie si cocktailuri suna mai bine atunci cand in context exista gasca TA de prieteni , eram curioasa cum interactioneaza in jur de o suta si vreo cincizeci de oameni care nu se cunosc toti cu toti. Adica abia asteptam sa vad prin ce anume difera o petrecere UpperCrazy Societyde o simpla iesire intr-un club de vara, mai ales ca in ultima vreme si cluburile se “straduiesc” sa creeze context si coeziune in randul participantilor prin diverse actiuni.

Everybody Get Wet & Party

Am ajuns la locul faptei asa pe la vreo 9 si ceva, cand lumea incepuse sa se prezinte. Organizatorii fusesera foarte precisi inget-wet-reloaded-uppercrazy-society2 a ne recomanda sa venim in costume de baie, cu schimburi si machiaj waterproof pentru ca urma sa se lase cu udaturi. Asa ca am gasit acolo: oameni veseli, care deja se aruncasera in piscina si se “dadeau” cu colacul, oameni si mai veseli care aruncau alti oameni in piscina si oameni care pur si simplu se simteau bine la un pahar in compania gastii in care venisera.

Dupa ceva timp, cand au inceput sa fie distribuite pistoalele pentru bataia cu apa, am inteles insa ca toti oamenii de acolo venisera SA SE UDE unii pe altii. Sau aproape toti, dar parerea celorlalti oricum nu conta, pentru ca primii erau mai multi… Unii venisera chiar cget-wet-reloaded-uppercrazy-society3u pistoale de mare angajament din dotare proprie, de mare angajament insemnand ca rezervorul lor era doar de vreo 10 ori mai mare decat al “armelor” din recuzita petrecerii.

Cam in jumatate de ora de la “inarmare” s-a declansat batalia generala: oricine stropea pe oricine, pe ascuns, in mod direct, de la distanta sau de aproape, in functie de posibilitati. Unii s-au suparat ca au fost stropiti de oameni necunoscuti, dar le-a trecut repede vazandu-se udati pana la piele pur si simplu, fara nici o cale de scapare. Altii s-au refugiat undeva sus pe o terasa, in ideea de a dansa fara a cadea prada udarii;  s-au inselat putin, pentru ca evident s-au gasit altii care sa le faca o vizita inarmata.

Muzica a fost un amestec extrem de reusit de nou si vechi, dand participantilor sansa se zbenguie atat nostalgic cat si pe “slagaget-wet-reloaded-uppercrazy-society5re” de ultima ora. Pacat insa ca barmanii uitasera sa faca aprovizionarea… Desi la intrebarea noastra “ce aveti de baut” au raspuns cu un entuziast “de toate”, nu s-a gasit nici mojito, nici vodka, nici vin, ci doar bacardi breezer, ice tea, cola, bere sau apa plata. Si tigari deloc.

Dar una peste alta, ceea ce m-a impresionat la udare a fost faptul ca exista un grup de oameni, de vreo 60 la numar, care de ani de zile vin la petrecerile Uppercrazy si se simt bine pur si simplu. Si sunt contagiosi.Si pe langa asta, as vrea sa inchei cu un “jos palaria” la adresa d-nei. Popescu (zisa si Popeasca), care reuseste sa colectioneze veselie imprastiind-o. Deci se poate.

Fotografiile au fost realizate de UpperCrazy Society si preluate de KoolHunt.ro si nu pot fi preluate de alte surse fara acordul UpperCrazy Society.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*