Home » Magazine

Cu un bijou Swarovski Elements, se face primavara in suflet!

27 February 2013 scris de Niciun comentariu

lebede-allyashop-martisorDe Martisor, magazinul online AllyaShop ne propune sa ne reinnoim continutul cutiei de bijuterii cu seturi si produse multicolore, batute cu Swarovksi Crystals. Acum, sau de 8 Martie, domnii sunt invitati sa le treaca pragul virtual pentru a lumina fata mamei sau iubitei cu un ghiocel un pic altfel… multi-fatetat, diamantin!

De Ziua Ei, multumeste-i cum se cuvine pentru ca exista!

Cercei? Medalioane? Bratari? Toate formele sub care apare argintul sunt potentate de stralucirea cristalelor Swarovski din punguta cu nestemate a Allyei. Pe site-ul AllyaShop gasim culorile curcubeului si multe altele, in combinatii ravasitoare, care fac dintr-un lantic un cadou unic! Pentru ca Ea e giuvaierul ochilor tai, iar tu vrei sa-i arati ca e nepretuita!

Deci, iata, in cautarile tale frenetice, ca-n fiecare an pe vremea asta, dupa martisorul sau cadoul potrivit pentru femeile din viata ta, nu mai trebuie sa infrunti frigul si vanzatorii de tarabe. Frunzareste in voie prin sertarele cu podoabe care se dezvaluie la comanda unui singur click pe AllyaShop – si asigura-te ca Martisorul din 2013 va fi unul memorabil pentru Ele, cele care iti fac viata mai frumoasa zi de zi!

Daca nu ai ochiul format pentru a tria din toata oferta AllyaShop, iti propunem noi o selectie eleganta de seturi, numai bune de rasfatat domnite:)

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*