Home » Evenimente

Cristian Dumitru & Friends – un stand up comedy de calitate in Bucuresti

30 October 2013 scris de Niciun comentariu

standup-comedy-live-cristian-dumitru1In fiecare weekend koolhunterii pleaca in cautare de distractii. Stand up comedy-ul este intotdeauna in top pe lista preferintelor, deci am avut timp sa tot testam spectacole mai mult sau mai putin reusite. Trupa de stand up comedy care ne-a fost recomandat cu caldura de cele mai multe ori in ultima vreme a fost Cristian Dumitru & Friends, asa ca am decis sa o trecem pe lista de must-try. Foarte curand, dupa doar 2 spectacole la care ne-am amuzat copios, trupa a ajuns si pe lista noastra de must-see in Bucuresti. Iar vestile bune nu se incheie aici. Cristian Dumitru & Friends au spectacol weekend de weekend, in fiecare sambata la In Culise Pub si in fiecare duminica la Caffe Damask.

Dat in urmarire generala pentru “umor cu premeditare”. Umor, nu gluma!

Dupa cum am inteles de la colegii mei care il stiau pe Cristian Dumitru inca de cand avea spectacole de stand up in Deko Cafe, comedianul este dat de multa vreme in urmarire generala pentru “umor cu premeditare”. Si se pare ca nu actioneaza singur. Complicii sai sunt: Cristi Priza, Fulvio, Raul Gheba si Cata Dum. Ba mai mult, Crina Zvoboda, pe care o stiti din cadrul show-ului ProTV “Romanii Au Talent”, se adauga si ea sambata trupei umoristice cu un numar de ventrilocie.

standup-comedy-live-cristian-dumitru2Cristian Dumitru este unul dintre “pionierii” stand up comedy in Romania. Are la activ peste 2500 de spectacole. A inceput in 2003 in singura cafenea bucuresteana care organiza astfel de spectacole facand 5 minute. In prezent sustine spectacole atat one man show cat si in formula Cristian Dumitru & Friends; Stand Up Comedy & Live Music si Stand Up Comedy & Ventrilocie atat in Bucuresti cat si in intreaga tara.

Dupa cum va spuneam, Cristian Dumitru poate fi vazut in fiecare sambata la In Culise Teatru Pub (str. Natiunile Unite nr. 3-5) incepand cu ora 22:00. Rezervarile pot fi facute la numarul de telefon 0735 026 762. Duminica, comedianul isi muta sediul in Caffe Da’Mark (Str. Maior Ionescu Atanase nr. 60). Aici rezervarile se pot face la numarul de telefon 0722 171 384.

Mai multe informatii despre Cristian Dumitru & Friends, pentru ca si detalii despre spectacolele viitoare puteti afla pe situl www.standupcomedylive.ro

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*