Home » Concurs

Concurs: Shades Beauty Lounge si KoolHunt.ro rasfata cinefilele cu stil

25 November 2011 scris de Niciun comentariu

In afara de a fi cinefila, esti pasionata de stil, make-up si frumusete? KoolHunt.ro vrea sa afle cine este modelul tau in materie de make-up, cine te inspira atunci cand alegi cum sa imbini culorile pe care le folosesti cu vestimentatia, pe cine ai numi actrita cu cel mai interesant machiaj. Arata-ne actrita cu cel mai interesant machiaj, te vom rasplati cu o coafura de vedeta si un machiaj profesionist, executat de Andreea Ali (make-up artist cu o experienta in domeniu de mai bine de 8 ani), oferite de Shades Beauty Lounge.

Conceptul Shades Beauty Lounge

Shades este mai mult decat un salon de infrumusetare, este primul beauty lounge din Bucuresti, un loc dedicat clientilor, doamne si domni care vor sa se infrumuseteze si relaxeze lasandu-se in grija specialistilor Shades. Astfel, pe langa frumusetea chipului, a parului si a corpului, la Shades poti gasi haine, bijuterii, carti si accesorii unicat.  Si toate acestea sunt oferite într-un spatiu ambiental sofisticat, perfect adaptat vilei cu parfum interbelic.
Mecanismul de desfasurare a concursului: Posteaza pe wall-ul de Facebook KoolHunt.ro o poza cu actrita care, in opinia ta, are cele mai interesant machiaj. Atentie! Poza trebuie sa fie insotita de un text scurt care sa arate de ce consideri ca acel machiaj se potriveste actritei. Tagguieste poza cu Shades Beauty Lounge (pentru a face acest lucru trebuie sa dai like paginii Shades Beauty Lounge de Facebook) si esti inscrisa in concurs. Cele mai original raspuns va fi premiat cu un machiaj profesional realizat de Andreea Ali, make-up artist Shades Beauty Lounge. Prin intermediul solutiilor de machiaj profesional realizate la Shades vei putea sa iti descoperi liniile ascunse ale fetei si vei primi sfaturi despre cum sa iti evidentitezi frumusetea naturala.

Atentie! Nu poti inscrie decat o singura poza in concurs. Participantii care vor inscrie mai mult de o poza vor fi automat descalificati.

Modalitatea de desemnare a castigatorului: Concursul va avea 1 castigatoare. Castigatoarea va fi aleasa de echipa KoolHunt.ro impreuna cu Shades Beauty Lounge in functie de originalitatea fotografiei si a raspunsului publicat pe wall-ul de Facebook KoolHunt.ro si tagguite cu Shades Beauty Lounge. Atentie! Numai pozele publicate pe wall-ul de Facebook KoolHunt.ro intra in concurs si numai daca sunt tagguite cu Shades Beauty Lounge.

Perioada de desfasurare a concursului: 26 noiembrie – 20 decembrie 2011

Data de anuntare a castigatoarei: 21 decembrie 2011

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*