Home » Concurs

Concurs: Red Goblin si KoolHunt.ro premiaza pasionatii de jocuri!

16 December 2010 scris de 1 comentariu

[Concursul “Red Goblin si KoolHunt.ro premiaza pasionatii de jocuri!’” a luat sfarsit – ramaneti insa alaturi de KoolHunt.ro si verificati pagina de concursuri. Va pregatim periodic si alte surprize placute!]

Petreci peste 3 ore pe zi jucandu-te pe calculator? Esti pasionat de jocuri pe tabla? Ai jucat de nenumarate ori nu doar Colonistii din Catan ci si extensiile sale gen Navigatorii din Catan? Te pricepi mai bine ca oricine la strategii de Monopoly, Risk Commander, Clue, Alhambra sau Carcassone? Sau stii cel putin 3 strategii de mat in 3 mutari la Sah? Citesti toate revistele cu noutati in materie de PC games si Console games? Daca ai raspuns cu “da” la cel putin una dintre intrebarile de mai sus inseamna ca pe tine te cautam si tu urmeaza sa fii premiat de Red Goblin si KoolHunt.ro. Demonstreaza-ne ca esti pasionat de jocuri si poti castiga un joc la alegere de pe www.redgoblin.ro.

Lasa-ne un comentariu pe wall-ul de Facebook KoolHunt.ro (poate fi orice fel de continut – status, poza, video sau link) prin care sa ne demonstrezi apetitul tau pentru jocuri. Starneste cat mai multe reactii si vei castiga un joc la alegere de pe www.redgoblin.ro. Atentie! Fiecare inscriere in concurs trebuie sa contina si “@Red Goblin” (pentru a putea sa mentionati Red Goblin trebuie sa fiti fani ai paginii Red Goblin pe Facebook) pentru a fi luata in considerare.

Red Goblin si pasiunea pentru board games

Red Goblin este cel mai “hot” magazin de board games din Bucuresti, un magazin ce se adreseaza gamerilor impatimiti si le aduce acestora cele mai noi si mai misto jocuri de societate pe tabla direct de la goblini! Magazinul nostru preferat de board games – Red Goblin – va ofera zeci de propuneri de board games pe care le puteti achizitiona de Sarbatori pentru voi sau pentru cei dragi voua. Noi am ales pentru voi 10 dintre cele mai populare board games pe care vi le recomandam pentru cadourile de Craciun de anul acesta. Iata-le prezentate pe larg in acest articol.

Magazinul Red Goblin poate fi vizitat zilnic intre orele 12:00 si 20:00 pe strada. Stanislav Cihoschi nr. 10, sector 1, Bucuresti (foarte aproape de Piata Romana) sau poate fi contactat la numarul de telefon 0766 278 744

Perioada de desfasurare a concursului: 16-24 decembrie 2010

Mecanismul de desfasurare a concursului: Lasa-ne un comentariu pe wall-ul de Facebook KoolHunt.ro (poate fi orice fel de continut – status, poza, video sau link) prin care sa ne demonstrezi apetitul tau pentru jocuri. Starneste cat mai multe reactii si vei castiga un joc la alegere de pe www.redgoblin.ro. Atentie! Fiecare inscriere in concurs trebuie sa contina si “@Red Goblin” (pentru a putea sa mentionati Red Goblin trebuie sa fiti fani ai paginii Red Goblin pe Facebook) pentru a fi luata in considerare.

Data de anuntare a castigatorului: 25 decembrie 2010

Castigatorul concursului RedGoblin si KoolHunt.ro:Ovidiu Cirlugea

Premiul special: Andy Bdp

1 comentariu »

  • Ovidiu said:

    mi se pare o idee super! am sa ma inscriu cu siguranta!

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*