Home » Concurs

Concurs: KoolHunt.ro si WebKino premiaza amazoanele mileniului 3!

13 May 2012 scris de Niciun comentariu

… Si barbatii care le sustin, desigur – nu discriminam la acest concurs, pentru ca este imperativ in societatea de astazi ca toti sa fim la curent cu evolutia femeii moderne. Ieri, la americani, a fost Ziua Mamei si noi ne-am zis: de ce sa nu profitam de ocazie pentru a ridica pe un piedestal Femeia si aici, chiar daca pentru a doua oara in acest an? Asadar, lansam azi o provocare menita sa-i trimita pe doi dintre cititorii nostri – cei mai la curent cu prezenta Femeii pe marile ecran – la o proiectie-maraton a filmului Flying: Confessions of a Free Woman.

Femeia in diverse ipostaze si culturi – mereu puternica

Vineri, 18 mai, de la ora 20:00, Cinema Eforie va fi gazda evenimentului maraton care include toate cele 6 episoade ale mini-seriei Confessions of a Free Woman, regizate de Jennifer Fox. In 6 ore de film, documentarista calatoreste in toate colturile lumii pentru a surprinde o paleta cat mai larga larga de viziuni ale, si asupra, Femeii. Porneste de la dilema ei – o americanca liber-cugetatoare, are de ales intre doi barbati, pe fundalul unui ceas biologic care ticaie nerabdator si un stil de viata independent la care nu vrea sa renunte – apoi, dupa intalniri cu omoloage din India, Africa de Sud, Germania etc., ajunge sa incapsuleze atatea altele.

Confessions of a Free Woman este mai putin despre socul cultural al lui Jennifer Fox si mai mult despre liantul care face din femeile de pretutindeni surori – de suferinta, de iubire, de bucurie. Luandu-se pe sine ca “studiu de caz”, Jennifer da dovada de un curaj incredibil iar documentarul ei insufla un avant similar in spectatoare. Proiectat pe jumatate in cadrul festivalului One World Romania din acest an, in prezenta regizoarei, Confessions… ne-a tinut pironiti pe scaune timp de trei ore, iar acum vom avea ocazia sa vedem si celelalte trei parti, sa aflam concluzia povestii lui Jennifer!

Ce se intampla la proiectia-maraton si cum ajungi si tu acolo?

 Nocturna Jennifer Fox va insemna 6 ore de cinema emotionant, pe-alocuri amuzant, ca viata, mereu surprinzator. La fiecare doua ore, spectatorii vor lua o pauza de cate 30 de minute, pe care o vor putea petrece in barul cinematografului Eforie, deschis pana la finalul programului. Proiectia nocturna inaugureaza sectiunea de One World care va fi disponibila pe WebKino.ro – incepand cu 19 mai aici vor putea fi vizionate filme documentare, romanesti si internationale.

Dar pana in 19 mai, cand se da dezlegarea la documentare pe toate temele posibile si imposibile, travelog-ul lui Fox ne va deschide indeajuns ochii, o noapte, si mintea, o viata! Ca sa castigi o invitatie dubla la acest event de ne-ratat, trebuie doar sa ne spui aici care alt film trateaza o problema / dilema a femeii moderne si de ce te-a impresionat (subiectul in sine sau modul in care a fost el tratat in film).

Perioada de desfasurare a concursului: 14 – 18 mai 2012

Mecanismul de desfasurare al concursului: Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a castiga o invitatie dubla la proiectia-maraton Flying: Confessions of a Free Woman (18 mai, Cinema Eforie, ora 20:00) este sa ne comunici printr-un comentariu la acest articol ce alt film vazut de tine prezinta o problema a femeii moderne si de ce te-a impresionat subiectul.

Atentie! Nu poti inscrie decat un singur comentariu in concurs. Cei care ofera mai mult de un comentariu la acest articol sau mai multe variante de raspuns vor fi automat descalificati.

Modalitatea de desemnare a castigatorilor: Concursul va avea 2 castigatori alesi de KoolHunt.ro impreuna cu Webkino, cei doi primind fiecare cate o invitatie dubla la proiectia-maraton a filmului Flying: Confessions of a Free Woman (18 mai, Cinema Eforie, ora 20:00).

Data de anuntare a castigatorilor: 18 mai 2012

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*