Home » Concurs, Evenimente

Concurs: KoolHunt.ro si All you want for Christmas iti aduc cadoul de la Mosu’

15 December 2010 scris de Niciun comentariu

[Concursul “KoolHunt.ro si All you want for Christmas iti aduc cadoul de la Mosu’” a luat sfarsit – ramaneti insa alaturi de KoolHunt.ro si verificati pagina de concursuri. Va pregatim periodic si alte surprize placute!]

Castiga o invitatie la rasfat sambata in cadrul evenimentului All You Want for Christmas. Poti beneficia de demo-uri cu produse cosmetice naturale Zepter Cosmetics si o inscriere automata in tombola cu 1000+1 premii de la Zepter.

Ce ai de facut? Scrie intr-un comentariu pe pagina de Facebook a KoolHunt.ro 2 motive pentru care iti doresti un produs din ingrediente naturale si vino la evenimentul All You Want for Christmas la prezentarea tinuta de Zepter Cosmetics, sambata 18 decembrie incepand cu ora 16:30, unde vei putea afla daca ai castigat.

Daca ai nevoie de sugestii si idei de cadouri pentru tine si pentru cei din jur, iti recomandam sa vii la evenimentul All you want for Christmas, care va avea loc in Centrul Vechi – Memento Pub – Strada Sepcari. De acolo poti alege dintr-o varietate mare de produse unicat.

Mai multe detalii pe blogul de comunicare al Evenimentului: When beauty speaks sau pe pagina de Facebook.

Perioada de desfasurare a concursului: 14 – 17 decembrie 2010

Mecanismul de desfasurare al concursului: Scrie intr-un comentariu pe pagina de Facebook a KoolHunt.ro 2 motive pentru care iti doresti un produs din ingrediente naturale si vino la evenimentul All You Want for Christmas la prezentarea tinuta de Zepter Cosmetics, sambata 18 decembrie incepand cu ora 16:30, unde vei putea afla daca ai castigat. Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in rubrica de comentarii pe pagina de Facebook a KoolHunt.ro. Indiferent cate raspunsuri postezi, ai o singura sansa de castig.

Data de anuntare a castigatorului: 18 decembrie 2010

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*