Home » Concurs

CONCURS: KoolHunt.ro premiaza coolhunterii fotogenici in Noaptea Alba!

19 October 2012 scris de 2 comentarii

In toiul pregatirilor pentru Noaptea Alba de sambata, ne-am gandit sa mai punem la bataie un premiu pentru cei mai dedicati coolhunteri dintre voi! Un iPod Shuffle 2 GB se va duce, deci, la acela/aceea dintre participanti care isi va face o poza intr-unul din localurile Noptii Albe si o va posta pe wall-ul propriu, chiar sambata, in intervalul 20:00 si 4:00!

O Noapte Alba de pomina, cu voie buna si cantec!

Stiti ca, dupa ce v-ati stampilat pasaportul prin localurile participante la evenimentul de sambata noapte, va invitam la concert The Boxes, in cadrul Marelui Party Final din Beraria Hanul cu Tei? Ei bine, am decis azi sa le mai dam un motiv iubitorilor de muzica sa participe la Noaptea Alba: lansam un concurs al carui premiu este un iPod Shuffle 2 GB. Tot ce trebuie sa faci pentru a-l castiga este sa iti iei cu tine sambata smartphone-ul si sa te imortalizezi participand la Noaptea Alba!

Mecanismul de desfasurare a concursului: Participa la Noaptea Alba si fa-ti o poza intr-unul din localuri (sau roaga un prieten sa ti-o faca) oricand de la ora 20 pana la ora 4 dimineata – sa fie cat mai relevanta, amuzanta, fermecatoare, mai presus de toate convingatoare, caci ca sa castigi va trebui sa aduni la ea cat mai multe voturi!

Posteaza poza pe wall-ul tau de Facebook pana la incheierea Noptii Albe si tag-uieste in poza (sau in textul aferent pozei) paginile oficiale KoolHunt.ro si Heineken. Ai timp pana pe 21 octombrie la ora 12 sa aduni cat mai multe voturi la poza ta.

Atentie! Trebuie sa fii fan pe Facebook al paginilor KoolHunt.ro si Heineken pentru a le putea tag-ui. Este admisa o singura poza per participant la concurs, postarea mai multora va duce la descalificarea participantului.

Modalitatea de desemnare a castigatorului: Concursul va avea 1 castigator, desemnat in functie de numarul de Like-uri adunat la poza din Noaptea Alba, postata pe peretele propriu de Facebook.

Perioada de desfasurare a concursului: 20 octombrie ora 20:00 – 21 octombrie ora 12:00

Data de anuntare a castigatorului: 21 octombrie la ora 12:00

2 comentarii »

  • Dumerita said:

    Let’s do it, Bucharest! O noapte alba si strazi colorate! Avem noroc si cu vremea! Daca cei cu care m-am intalnit pe strazi, la editia anterioara sunt pe faza: Ne vedem pentru poze traznite,ok?

  • Denisa said:

    A fost anuntat castigatorul?

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*