Home » Concurs

Concurs: KoolHunt.ro premiaza cititorii abonati cu acte-n regula!

2 June 2011 scris de 6 comentarii

Ce facem noi aici? Te tinem la curent cu tot ce misca in Bucuresti, iti spunem pe ce merita si pe ce nu merita sa dai banii sau cu ce e musai sa-ti consumi timpul in materie de iesiri, filme si carti, printre multe altele. Deci, te scutim de multa bataie de cap, trebuie doar sa ai incredere in parerile noastre. Sau sa ne contrezi prin comentarii – se poate si asta, desigur, chiar incurajam practica, nici la noi in ograda nu e mereu consens!

Dar ca sa stii de unde sa ne-apuci, trebuie sa te abonezi la newsletter, caci continutul de pe site e updatat zilnic si nu are nimeni vreme sa dea Refresh la pagina din ora-n ora. Decat poate noi cei din echipa, si admin-ul. Daca nu te-ai abonat inca la newsletter-ul KoolHunt.ro, nu-i timpul pierdut. Iar, daca pitch-ul nu a fost destul de convingator, acum iti mai dam un motiv sa ni te-alaturi cu un simplu click la abonare – punem in joc premii, mai exact 3!

Asadar, introdu-ti adresa de e-mail in campul de newsletter, din sidebar-ul din dreapta, si, pe 1 iulie, afla daca ai avut noroc la tragerea la sorti si ai castigat unul din cele 3 seturi a cate 5 DVD-uri pe care le punem la bataie. Cele 5 DVD-uri ti le alegi tu, dupa gust, iar noi ti le trimitem!

Si, chiar daca nu esti castigator azi, poti fi maine – mai mereu avem in derulare concursuri, cu tot felul de premii atractive! Fii pe valul de going-out, la curent cu Must-see-urile si Must-avoid-urile de la cinema, si in tema cu lecturi de vacanta, de inima franta sau de orice alta ocazie, pentru orice mood. Toate, aici le gasesti, ierarhizate dupa un CoolRank obiectiv, o scara de valori, de la care ne straduim sa nu ne abatem, chiar daca avem o echipa numeroasa, si parerile sunt multe!

Perioada de desfasurare a concursului: 6 – 30 iunie 2011

Mecanismul de desfasurare al concursului: Aboneaza-te la newsletter-ul KoolHunt.ro. La finele perioadei de concurs, noi vom organiza o tragere la sorti si vom extrage trei castigatori. Fiecare din ei va fi premiat cu un set de 5 DVD-uri cu filmele sale preferate, la alegere.

Data de anuntare a castigatorilor: 1 iulie 2011

Castigatorii concursului:

– Diana Boncea

– Maria Ungureanu

– Ionut Petrescu

6 comentarii »

 • Castiga 3 seturi a cate 5 filme oferite de Raluk | Concursuri Online said:

  […] de 5 DVD-uri cu filmele sale preferate, la alegere.Data de anuntare a castigatorilor: 1 iulie 2011Participa acum la acest concurs !Castiga o banda de alergat si un costum sauna sau un Home Cinema Samsung […]

 • Maria said:

  Buna seara, am incercat sa ma abonez, insa nu reusesc :( O fi de la serverul dvs?

 • Andreia said:

  Buna! Cand se vor afisa castigatorii? Nerabdarea-i mare pt cinefili ;)

 • soko said:

  e deja 2 iulie,mai aflam castigatorii?:D

 • Lore said:

  Banuiesc ca nu ii mai aflam

 • Raluca Georgescu said:

  @Lore: Ne cerem scuze pentru intarziere. Anuntam acum castigatorii!

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*