Home » Concurs

Concurs: Movieplex si KoolHunt.ro te trimit la film!

15 November 2010 scris de Niciun comentariu

[Concursul “Movieplex si KoolHunt.ro te trimit la film!”  a luat sfarsit – ramaneti insa alaturi de KoolHunt.ro si verificati pagina de concursuri. Va pregatim periodic si alte surprize placute!]

Daca ne citesti, inseamna ca esti mare iubitor de filme. Esti la curent cu tot ce apare, cu toti castigatorii si nominalizatii de la festivaluri de film si cu ce mai fac vedetele la Hollywood. Atunci suntem siguri ca vrei sa vezi toate peliculele care apar in cinematografele din Romania. Movieplex si KoolHunt.ro iti dau o mana de ajutor!

Scrie-ne pe pagina de Facebook KoolHunt.ro pe wall care este filmul tau preferat din 2010 si posteaza un link spre trailerul lui. Cele mai votate 4 raspunsuri vor fi premiate cu o invitatie de 2 persoane la orice film care ruleaza la Movieplex. Invitatiile sunt valabile pentru orice film (cu exceptia avanpremierelor si a locurilor VIP) de luni pana joi in saptamana imediat urmatoare castigarii invitatiei. Scrie-ne pe wall-ul Facebook KoolHunt.ro si roaga-ti prietenii sa iti voteze raspunsul. Cele mai votate 4 raspunsuri in perioada de desfasurare a concursului vor castiga o invitatie la film pentru 2 persoane la cinematograful Movieplex din Plaza Romania.

Movieplex – filme bune in sali de 5 stele

Situat in Plaza Romania, Bucuresti si prevazut cu un numar de 11 sali, Movieplex detine o capacitate de peste 2500 de locuri, 30 din acestea fiind locuri speciale, destinate persoanelor cu dizabilitati. Toate salile sunt echipate cu sisteme de sunet de ultima generatie Dolby Digital Surround Speakers si echipamente de proiectie Cinemeccanica. Pentru clientii mai pretentiosi, Movieplex pune la dispozitia acestora nivelul de confort deosebit a fotoliilor de piele dublu rabatabile cu butoane automate.

In luna Mai a anului 2008, Movieplex aduce, pentru prima oara in Romania, tehnologia necesara proiectarii filmelor in format digital (imagine si sunet de calitate superioara) si 3D, avand in prezent 9 sali cu capacitati digital/3D. Deschizator de drum in acest sens a fost “Indiana Jones 4 – Regatul craniului de cristal” in format digital si “Calatorie spre centrul Pamantului” in format 3D.

Pe langa serviciile de proiectie filme, Movieplex reprezinta si o locatie ideala pentru organizarea de conferinte, lansari si prezentari de produse sau orice alt eveniment indoor de tip corporate. Movieplex dispune de sistem de sonorizare cu microfon si sistem de proiectie digitala ce poate fi pus oricand la dispozitia clientului, devenind astfel un inlocuitor de succes al conventionalelor sali de conferinta oferite de hoteluri si alte cladiri de birouri.

Alaturi de tehnologiile oferite de Dolby Digital, Dolby 3D si XpanD, Movieplex asigura clientilor o experienta deosebita cu fiecare vizita la cinema.

Perioada de desfasurare a concursului: 15 – 18 noiembrie 2010

Mecanismul de desfasurare al concursului: Lasa-ne un comentariu pe wall-ul Facebook KoolHunt.ro si spune-ne care este filmul tau preferat din 2010 si posteaza un link spre trailerul lui. KoolHunt.ro si Movieplex vor premia cele mai votate 4 raspunsuri de pe wall-ul de Facebook KoolHunt.ro cu cate o invitatie de 2 persoane la un film la alegere din programul Movieplex. Invitatiile sunt valabile pentru orice film (cu exceptia avanpremierelor si a locurilor VIP) de luni pana joi in saptamana imediat urmatoare castigarii invitatiei.

Data de anuntare a castigatorului: 19 noiembrie 2010

Castigatorul concursului KoolHunt.ro si Movieplex din perioada 15 – 18 noiembrie 2010:

Mirela Colceag

– Andrei Mihaescu

– Dan Militaru

– Romeo Cristache

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*