Home » Concurs

Concurs: Ideal Boutique premiaza cele mai stilate cinefile de pe KoolHunt.ro!

26 September 2011 scris de Niciun comentariu

[Concursul a luat sfarsit – ramaneti insa alaturi de KoolHunt.ro si verificati pagina de concursuri. Va pregatim periodic si alte surprize placute!]

Stim, si noua ne pare rau ca incep sa se simta primele semne de toamna. Afara e din ce in ce mai frig, ai fost nevoita sa renunti la sandale si deja incepi sa preferi o iesire la film in locul uneia la terasa. Totusi, fiecare moment are frumusetea lui si la fel si fiecare anotimp. Asa ca, impreuna cu Ideal Boutique, ne-am gandit sa iti dam o mana de ajutor pentru a intampina toamna cu stil si pentru a reusi sa te bucuri de frumusetea ei.  Cum? Oferindu-ti sansa de a castiga una dintre cele 3 perechi de manusi Marissa puse in concurs de idealboutique.ro

Ideal Boutique cauta cele mai stilate 3 cinefile de pe KoolHunt.ro

Pentru a intampina toamna cu stil si mai ales cu niste manusi cochete Ideal Boutique, trebuie doar sa ne demonstrezi ca tu esti una dintre cele mai stilate 3 cinefile de pe KoolHunt.ro.

Cum ne poti demonstra asta? Pai aratandu-te care este actrita care te inspira cel mai mult in alegerea stilului vestimentar de zi cu zi. Fie ca este vorba despre Audrey Hepburn sau Angelina Jolie, Sarah Jessica Parker sau Keira Knightley, nu vom judeca alegerea, ci poza pe care o vei gasi pentru a demonstra ca aceasta este cea mai stilata actrita. Posteaza fotografia pe wall-ul nostru de Facebook si tagguieste Ideal Boutique si esti inscrisa in concurs. Pentru a putea taggui Ideal Boutique trebuie inainte sa dai Like la pagina Facebook Ideal Boutique.

Atentie! Nu poti inscrie decat o singura poza in concurs. Participantii care vor inscrie mai mult de o poza vor fi automat descalificati.

Idealboutique.ro – magazine online de  haine si accesorii din piele

Idealboutique.ro a pornit de la ideea de a va oferi o gama de produse care sa va incante si sa va reprezinte personalitatea in toata complexitatea ei. Asa cum sunteti voi: cochete, rafinate, sofisticate, speciale. Pentru stilul vostru elegant, Ideal Boutique a creat posete rafinate si colorate, portofele cu funda sau clasice, curele vesele, manusi fine, toate din piele naturala si realizate cu atentie deosebita la detalii.

Pentru a intampina toamna asa cum se cuvine, si anume cu foarte mult stil, Ideal Boutique va ofera fuste din piele naturala, deosebit de sexy, dar in acelasi timp foarte elegante. Acestea se vor asorta perfect cu vestele sau hainele din blana naturala si gentile de piele in culori vesele si cu diferite aplicatii indraznete.

Perioada de desfasurare a concursului: 27 septembrie 2011 – 20 octombrie 2011

Mecanismul de desfasurare al concursului: Posteaza pe wall-ul de Facebook KoolHunt.ro o poza cu cea care este, in opinia ta, cea mai stilata actrita din istoria cinematografiei. Atentie! Poza trebuie sa arate de ce consideri ca aceea este cea mai stilata actrita. Tagguieste poza cu Ideal Boutique (pentru a face acest lucru trebuie sa dai like paginii Ideal Boutique de Facebook) si esti inscrisa in concurs. Cele mai originale 3 alegeri vor fi premiate cu o pereche de manusi Marissa la alegere oferite de idealboutique.ro.

Atentie! Nu poti inscrie decat o singura poza in concurs. Participantii care vor inscrie mai mult de o poza vor fi automat descalificati.

Modalitatea de desemnare a castigatorului: Concursul va avea 3 castigatoare, fiecare dintre ele castigand una dintre cele 3 perechi de manusi Marissa la alegere de pe website-ul idealboutique.ro. Castigatoarea va fi aleasa de echipa KoolHunt.ro impreuna cu Ideal Boutique in functie de originalitatea fotografiei publicate pe wall-ul de Facebook KoolHunt.ro si tagguite cu Ideal Boutique. Atentie! Numai pozele publicate pe wall-ul de Facebook KoolHunt.ro intra in concurs si numai daca sunt tagguite cu Ideal Boutique.

Data de anuntare a castigatorului: 21 octombrie 2011

Castigatoarele concursului sunt: Irina Stoica, Lory Johannes, Prumii Alexandra. Felicitari!

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*