Home » Concurs

Concurs: Castiga o invitatie dubla la evenimentul de gala Hollywood Music in Bucharest

15 February 2012 scris de 2 comentarii

[Concursul a luat sfarsit – ramaneti insa alaturi de KoolHunt.ro si verificati pagina de concursuri. Va pregatim periodic si alte surprize placute!]

Esti de parere ca niciun film nu ar fi avut acelasi farmec daca nu ar fi fost soundtrack-ul? Si poti recunoaste imediat melodiile de pe coloana sonora a Lord of the Rings, Indiana Jones, Harry Potter sau Pirates of the Caribbean? Atunci avem vesti neasteptat de bune pentru tine. Spectacolul Hollywood Music in Bucharest va avea o a doua editie in Bucuresti pe data de 28 martie si in cadrul spectacolului se vor interpreta sub bagheta dirijorului Gottfried Rabl ritmurile desavarsite ale celor mai cunoscute coloane sonore din filme. Abia astepti? La fel si noi si de aceea ne-am gandit sa te ajutam cu un concurs prin care poti castiga 3 invitatii duble la evenimentul mult asteptat.

Hollywood Music in Bucharest asterne covorul rosu in capitala pentru a doua oara

Centrul pentru Artele Spectacolului si Asociatia Culturala Teocta prezinta cea de-a doua editie a indragitului spectacol ”Hollywood Music in Bucharest”, care va asterne covorul rosu miercuri, in data de 28 martie, ora 19.00, in cadrul Salii Palatului din Bucuresti.

Evenimentul introduce lumea fascinanta a cinematografiei prin bagheta celebrului dirijor Gottfried Rabl, care va interpreta ritmurile desavarsite ale celor mai cunoscute coloane sonore, alaturi de cei 70 de instrumentisti ai European Royal Orchestra. Atmosfera va fi intregita de proiectii video pe ecranele din spatele orchestrei, ce vor reda stralucirea Hollywood-ului prin momente consacrate din filmele aflate în repertoriu: “Lord of the Rings”, “Superman”, ” Indiana Jones”, ” Harry Poter”, ” Forrest Gump”, ” Pirates of the Caribbean”, “Casablanca” si multe altele.

Imbinarea dintre clasic si contemporan va fi insufletita de prim solista Teatrului National de Opera si Balet ”Oleg Danovski” din Constanta, Daniela Vladescu. Gottfried Rabl, dirijorul permanent al Orchestrei Simfonice Radio din Viena, este invitatul special al spectacolului, la pupitrul orchestrei simfonice ”European Royal Orchestra”. Acesta declara ca ”cea de-a doua editie Hollywood Music in Bucharest va fi un deliciu atat pentru impatimitii filmelor, cat si pentru melomani, reunind doua pasiuni sub un spectacol pe placul tuturor, plin de emotie si momente speciale”.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro si in oficiile Postei Romane, semnalizate cu Bilete.ro, dar si pe www.myticket.ro. Pentru mai multe detalii aveti la dispozitie pagina http://acteocta.ro

Perioada de desfasurare a concursului: 15 februarie – 10 martie 2012

Mecanismul de desfasurare al concursului: Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a castiga una dintre cele 3 invitatii duble la evenimentul Hollywood Music in Bucharest ce va avea loc pe 28 martie 2012 la Sala Palatului din Bucuresti, este sa adaugi un video youtube pe pagina de Facebook a KoolHunt.ro (prin adaugarea linkului youtube) cu melodia ta preferata de pe coloana sonora a unui film. Aduna cele mai multe like-uri pentru video-ul tau si vei castiga (daca esti unul dintre cei 3 care au adunat cele mai multe like-uri) o invitatie dubla la evenimentul Hollywood Music in Bucharest.

Atentie! Nu poti inscrie decat o singura melodie in concurs. Cei care ofera mai mult de un video pe pagina de Facebook KoolHunt.ro sau mai multe variante de raspuns vor fi automat descalificati.

Modalitatea de desemnare a castigatorilor: Concursul va avea 3 castigatori alesi de KoolHunt.ro, in functie de numarul de like-uri adunate,  fiecare castigator primind o invitatie dubla (de 2 persoane) la evenimentul Hollywood Music in Bucharest ce va avea loc pe 28 martie 2012 la Sala Palatului din capitala.

Data de anuntare a castigatorilor: 11 martie 2012

Castigatorii sunt: Cristi Dragan, Mara Popescu si Mihaela Popescu.

2 comentarii »

  • mihaela said:

    nu reiese prea clar modalitate de desemnare a castigatorilor. intai spuneti cine are mai multe likeuri si dupa spuneti in functie de originalitate. care e varianta finala?

  • Raluca Georgescu said:

    Multumim mult Mihaela pentru atentionare. Era vorba despre nr de like-uri, a fost o scapare. Multumim mult ca ne-ai atras atentia si speram sa ramai si in continuare alaturi de noi :-)

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*