Home » Concurs

Concurs: Cafepedia Romana te invita la Bucate Unicate Cuba!

24 November 2013 scris de 2 comentarii

cubaCuba este, in primul rand, privita ca fiind o destinatie de vacanta oarecum indrazneata, originala si, in acelasi timp, periculoasa. Pe cat de ieftina este incursiunea in patria tutunului si romului havanez, exceptand biletul de avion, pe atat de greu de crezut este ca te poti aventura pe aici departe de drumul batatorit fara peripetii mai mult sau mai putin placute. Pentru cei carora le plac insa senzatiile tari, este pe lista de must-visit in vacanta. Si tocmai pentru aceia dintre voi, Cafepedia Romana s-a gandit sa pregateasca o incursiune in bucataria care a intrat in Guiness Book. Participa la concursul nostru, demonstrandu-ne gustul tau pentru aventura printr-o fotografie si poti castiga o invitatie pentru miercuri, 27 noiembrie, la Bucate Unicate Cuba.

Bucate Unicate Cuba – Cafepedia Romana prezinta preparate de exceptie din bucataria pasionatilor de aventura

Miercuri, 27 noiembrie,  Cafepedia Romana te invita sa explorezi aromele Cubei. Bucataria cubaneza se aseamana cu tara insasi– plina de culoare si arome. Este si foarte varianta ca rezultat al interactiunii culturii europene, in special cea spaniola cu cea africana si asiatica.

Spaniolii veniti în Cuba au adus legume, citrice, orez si au raspandit cresterea bovinelor. Africanii au venit si ei cu alimente specifice, precum ignamele, o planta exotica care produce tuberculi comestibili de dimensiuni foarte mari. Toate acestea s-au adaugat produselor deja existente precum yuca, quimbombo, cartofii dulci si porumbul. Bucataria cubaneza, numita si creola, este prin traditie simpla. Ingredientele de baza sunt carnea, în special cea de porc (cerdo), orezul si fasolea neagra (congrìs), pestele (pescado), fructele de mare (marizcos), puiul si bananele (platanos), care insotesc aproape de fiecare data carnea.

Bufetul va fi unul de tip bufet suedez cu minim 8 feluri de mancare (aperitive, feluri principale, si desert) si un welcome drink la un pret unic: 60 lei. Lista de bucate va fi afisata pe www.facebook.com/BucateUnicate.

Nimeni nu pleaca fara sa deguste toate preparatele! Vom pregati oferte speciale pentru cele mai cunoscute cocktailuri de origine cubaneza si vom dansa pe muzica cubaneza cu Havana Club Orchestra! Nu va lipsi tombola cu premii de la Bazarul cu Mirodenii, BeHugo, Imes distribution precum si ofertele speciale de calatorie de la GoTravel.

Distractia e garantata! Locurile sunt limitate, rezervarile se fac telefonic la 0721 102 101 pana marti la pranz.

Castiga un bilet la evenimentul Bucate Unicate Cuba din Cafepedia Romana!

Cafepedia Romana si KoolHunt.ro ofera un bilet la evenimentul din 27 noiembrie participantului care posteaza pe pagina de Facebook KoolHunt.ro o imagine care este pentru el o dovada clara ca este amator de senzatii tari si aventura. Posteaza pe pagina de Facebook KoolHunt.ro o imagine care demonstreaza gustul tau pentru aventura si poti castiga un bilet la evenimentul “Bucate Unicate Cuba”.

Perioada de desfasurare a concursului: 24 – 27 noiembrie 2013 (pana pe 27 noiembrie, ora 11:00 dimineata)

Mecanismul de desfasurare al concursului: Posteaza pe pagina de Facebook KoolHunt.ro o imagine care ti se pare reprezentativa pentru gustul tau de aventura si senzatii tari Fotografia care va fi aleasa de echipa KoolHunt.ro ca fiind cea mai reusita va castiga un bilet la evenimentul Bucate Unicate Cuba.

Atentie! Nu poti inscrie decat o singura poza in concurs. Participantii care vor inscrie mai mult de o poza vor fi automat descalificati.

Modalitatea de desemnare a castigatorului: Concursul va avea 1 castigator, acesta primind un bilet la evenimentul Bucate Unicate Cuba din Cafepedia Romana. Castigatorul va fi ales de echipa KoolHunt.ro din participantii care au postat pe pagina de Facebook KoolHunt.ro o imagine care sa demonstreze gustul pentru aventura si senzatii tari. Atentie! Numai imaginile reprezentative pentru gustul de aventura si senzatii tari publicate pe pagina de Facebook KoolHunt.ro intra in concurs.

Data de anuntare a castigatorului: 27 noiembrie 2013, ora 12:00

Castigatorul concursului: Adi Lazar

2 comentarii »

  • petre said:

    interesant

  • Lazar Adrian said:

    Multumesc mult!

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*