Home » Concurs

Concurs: Cafepedia Romana te invita la bucate macedonene!

21 October 2013 scris de Niciun comentariu

macedoniaMacedonia. Skopje. O intreaga cultura uitata de timp pe care o poti redescoperi in aceasta miercuri in cadrul serii cu bucate macedonene organizata de Cafepedia Romana. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa postezi pe pagina noastra de Facebook KoolHunt.ro o fotografie care ti se pare tipica pentru zona Balcanica si poti castiga o invitatie pentru miercuri la Seara Macedoneana.

Octombrie 23 – Seara cu bucate macedonene la Cafepedia Romana

Miercuri, 23 octombrie, de la 19:30 petrecem o seara autentic macedoneana! Vom pregati un meniu cu bucate macedonene, va vom incanta cu muzica traditionala live si veti avea ocazia sa degustati bauturi aduse tocmai din Macedonia. Evenimentul beneficiaza de sprijinul Ambasadei Macedoniei si a Uniunii Macedonilor din Romania.

Bucataria macedoneana, bogata prin varietate si arome, este una reprezentativa pentru Balcani. Prezinta influente turceati, grecesti, dar si din Orientul Mijlociu, si, intr-o mai mica masura, italienesti, mediteraneene si unguresti. Bucatele sunt cunoscute in mod deosebit pentru utilizarea ardeiului gras rosu, a fasolei si pentru produsele de patiserie.

Bufetul va fi unul de tip bufet suedez cu 8 feluri de mancare (aperitive, feluri principale, si desert) si un welcome drink la un pret unic: 60 lei. Nimeni nu pleaca fara sa deguste toate preparatele.

Nu va lipsi tombola cu premii de la Bazarul cu Mirodenii si BeHugo, oferte speciale de calatorie de la GoTravel.

Distractia e garantata! Locurile sunt limitate, rezervarile se fac telefonic la 0721 102 101 pana marti la pranz.

Castiga un bilet la evenimentul Bucate Unicate “Seara Macedoneana” din Cafepedia Romana!

Cafepedia Romana si KoolHunt.ro ofera un bilet la evenimentul din 23 octombrie participantului care posteaza pe pagina de Facebook KoolHunt.ro cea mai reusita fotografie cu specific balcanic. Posteaza pe pagina de Facebook KoolHunt.ro o fotografie cu specific balcanic care ti se pare potrivita si poti castiga un bilet la evenimentul “Seara Macedoneana”.

Perioada de desfasurare a concursului: 21 – 23 octombrie 2013 (pana pe 23 octombrie, ora 11:00 dimineata)

Mecanismul de desfasurare al concursului: Posteaza pe pagina de Facebook KoolHunt.ro o fotografie cu specific balcanic. Fotografia care va fi aleasa de echipa KoolHunt.ro ca fiind cea mai reusita va castiga un bilet la evenimentul Bucate Unicate “Seara Macedoneana”.

Atentie! Nu poti inscrie decat o singura poza in concurs. Participantii care vor inscrie mai mult de o poza vor fi automat descalificati.

Modalitatea de desemnare a castigatorului: Concursul va avea 1 castigator, acesta primind un bilet la evenimentul Bucate Unicate “Seara Macedoneana” din Cafepedia Romana. Castigatorul va fi ales de echipa KoolHunt.ro din participantii care au postat pe pagina de Facebook KoolHunt.ro o fotografie cu specific balcanic. Atentie! Numai fotografiile cu specific balcanic publicate pe pagina de Facebook KoolHunt.ro intra in concurs.

Data de anuntare a castigatorului: 23 octombrie 2013, pana in ora 12:00

Castigatorul concursului: Ramona Nita

 

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*