Home » Concurs

Concurs: B.Energy si KoolHunt.ro premiaza cititoarele inspirate la sanatate!

18 February 2012 scris de 2 comentarii

[Concursul a luat sfarsit – ramaneti insa alaturi de KoolHunt.ro si verificati pagina de concursuri. Va pregatim periodic si alte surprize placute!]

Suntem letargice iarna, pentru ca ziua e mai scurta si drumurile – mai lungi. Vine primavara si dam vina pe astenie. Si asa mai departe – pretextele de acest gen ne atrag kilograme in plus, care mereu vin la pachet cu frustrari si invidii. O invidiem pe bruneta de la doi, sau pe adolescenta din metrou, dar mai presus de orice, o invidiem pe actrita de la Hollywood, care o tine toata ziulica in masaje, tratamente si aerobic. De ce pe ele? Pentru ca pe-abdomenele lor poti sa joci sotronul! Dar daca ai putea si tu sa fii si sa arati in forma, intr-un timp record? Noi punem pariu ca reusesti dupa doar cateva vizite la centrul-concept B.Energy!

B.Energy – Mai mult decat un centru de fitness!

Lansat la inceputul acestei luni, B.Energy este un spatiu dezvoltat pe o suma de idei care se adreseaza tuturor. Da, se ambitioneaza sa-ti readuca trupul la masuri sanatoase, insa difera de alte sali de fitness prin toate celelalte directii de atac. Aici, si mintea face forta, ca sa se deprinda cu un sistem nou de gandire – doar asa vei putea tu sa-ti mentii noua silueta. Daca vrei sa intretii sau sa infrumusetezi exteriorul, B.Energy te ajuta si prin abordarea clasica – fitness, estetica – dar si prin alte doua zone de interes: cursuri motivationale si seminarii de nutritie, menite sa-ti reconfigureze modul de-a gandi fata de propriul stil de viata.

Concurs: Cine e muza sanatatii si frumusetii tale?

Desigur si fitness-ul are un rol important in procesul “Body & Mind Fitness”, multi ar spune un rol primordial, motiv pentru care participarea ta la concursul nostru te inscrie in cursa pentru 3 abonamente de fitness la B.Energy, in valoare totala de 360 lei. Pentru sansa de-a castiga unul dintre aceste premii, un abonament care-ti va permite sa intri la fitness de patru ori, trebuie sa ne arati actrita pe care tu o consideri cea mai fit – aceea care prin silueta, tonusul si pofta ei de viata, arata grozav, inspirandu-te sa fii si tu ca ea.

Perioada de desfasurare a concursului: 18 februarie – 10 martie 2012

Mecanismul de desfasurare al concursului: Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a castiga unul dintre cele 3 abonamente la programul de fitness B.Energy, a cate 4 intrari fiecare, este sa postezi pe pagina de Facebook a KoolHunt.ro o poza a unei actrite cu un corp de invidiat. Tag-uieste in poza urcata de tine pagina de Facebook a B.Energy (careia in prealabil i-ai dat obligatoriu si Like) – si esti inscrisa in concurs.

Atentie! Nu poti propune decat o singura poza. Concurentele care adauga mai mult de o poza pe pagina de Facebook KoolHunt.ro sau mai multe variante de raspuns vor fi automat descalificate.

Modalitatea de desemnare a castigatorilor: Concursul va avea 3 castigatoare alese de KoolHunt.ro, in functie de originalitatea raspunsului, fiecare dintre ele primind un abonament B.Energy care consta in 4 intrari la fitness.

Data de anuntare a castigatorilor: 11 martie 2012

Castigatoarele sunt: Hermi Blue, Andreea si Craciunescu Mihaela.

2 comentarii »

  • Castiga 3 abonamente de fitness la B.Energy | Concursuri Online said:

    […] B.Energy care consta in 4 intrari la fitness.Data de anuntare a castigatorilor: 11 martie 2012Participa acum la acest concurs !Castiga 2 smartphone-uri Samsung Galaxy Ace Concursuri asemanatoare […]

  • Hermina said:

    cum pot intra in posesia abonamentului?

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*