Home » Concerte

Concertul O seara cu Iris a umplut TNB-ul de Craciun

26 December 2007 scris de 3 comentarii

Am ajuns la concert O seara cu Iris in a doua zi de Craciun, de dragul mamei mele, care este fanul lor numarul 1.

Desi nu pot spune ca sunt o mare admiratoare a muzicii celor de la Iris, imi place vocea lui Cristi Minculescu si cateva melodii, pe care am apucat sa le invat pe dinafara. De pe ultimul album, Cei ce vor fi (lansat cu ocazia aniversarii Iris de 30 de ani), nu au apucat sa cante multe melodii din fericire. Nu de alta, dar nu pot spune ca se numara printre preferatele mele.

In cadrul concertului, Iris a facut o trecere in revista a intregii discografii, cantand cateva slagare precum Matase alba, Fara tine, Da, eu stiu, Pe ape, Floare de iris, Strada ta, Baby, tu vei fi a mea si multe altele.

M-a uimit durata concertului. Nu am mai fost pana acum la un concert la care un singur artist sa reuseasca sa cante singur si fara oprire timp de 2 ore si jumatate. Cica acesta ar fi un obicei al celor de la Iris, de care eu nu aflasem pana acum.

A simtit nevoia si Maia Morgenstern sa aiba un moment emotionant cica dupa unii, jalnic dupa parerea mea. A recitat Floare de Iris intr-un mod plin de patetism, nesarat totusi, citind versurile de pe o foaie.

In orice caz, nu pot spune ca am regretat petrecerea celei de-a doua seri de Craciun la TNB alaturi de Iris. Si chiar ma gandesc sa mai incerc si alta data un concert al lor.

3 comentarii »

  • Gothik12 said:

    Glumesti?? A fost superb concertul :X . Bine , poate ca sunt fan Iris si de-aia…iar momentul Maia Morgenstern a fost aiurea din cauza ca citea…asta e … nepregateala, nu-i nimic, data viitoare :)

  • Amorphis said:

    Poate incerci concertul din 25 februarie de la Teatrul National. Invitat special: Felicia Filip. Cat despre Maia Morgenstern…La fel de penibilo-patetica a fost si la concertul aniversar de pe Aeroportul Baneasa. O fi ea o buna actrita, da’ parca nu isi are locul in povestea Iris.

  • cantafabule said:

    IRIS a fost, este si va ramane ceea ce este mai bun in rock-ul romanesc. Veniti cu totii la un concert de rock’n’roll. Suporterii IRIS-ului pot acum sa se bucure de un nou site, complet, plin cu informatii updatate, cu fotografii si filmari din concerte, la adresa http://www.iris-fansite.ro

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*