Home » Concerte

Concert Smokie – laying back in the arms of someone

16 December 2007 scris de Niciun comentariu

In perioada 16-18 decembrie trupa Smokie, una dintre cele mai longevive trupe din showbizul international, sustine o serie de concerte in Romania. Primul concert a avut loc in aceasta seara, 16 decembrie, la Bucuresti la Sala Polivalenta.

Nu am fost niciodata o fana declarata Smokie, dar mama mea este, asa ca am placerea de a sti pe dinafara majoritatea pieselor Smokie si Chris Norman. Prin urmare, i really enjoyed the concert. Something’s been making me blue, Lay back in the arms of someone, Take good care of my babe, Wild wild angels, Don’t play your rock’n roll to me, Living next door to Alice, Have you ever seen the rain sunt doar cateva dintre piesele cantate de Smokie la Sala Polivalenta. Au incercat cei de la Smokie sa ne cante si cateva piese noi, dar s-au lovit de un zid in publicul romanesc.

Daca e sa fim carcotasi, ca mici probleme aparute, trupa a intarziat 30 de minute, iar sonorizarea nu a fost tocmai geniala. Tot in aceeasi serie putem adauga si usorul frig din sala.

Daca nu ati ajuns in seara asta la concertul Smokie, mai aveti o sansa maine (17 decembrie) la Constanta sau poimaine (18 decembrie) la Brasov.

Trupe Smokie – scurt istoric

Trupa Smokie s-a infiintat in 1965 in Marea Britanie sub numele The Yen, schimbandu-si titulatura in Smokie in 1974. Prima componenta a trupei a fost Chris Norman, Terry Uttley si Alan Silson si Ron Kelly. In 1974 trupa isi schimba titulatura in Smokey. In 1986, Chris Norman a parasit trupa Smokie pentru a-si urma o cariera solo. A si reusit, unele piese ale sale avand mult succes. Un astfel de exemplu este Midnight Lady.

In prezent trupa activeaza in urmatoarea componenta: Mike Craft, Mick McConnell, Terry Uttley, Steve Pinnell si Martin Bullard.

Si trei mici dedicatii de final…

Lay back in the arms of someone

If you think you know how to love me

I’ll meet you at midnight

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*