Home » Concerte

Concert Prea Tarziu de debut

28 January 2008 scris de 6 comentarii

Oricine ma cunoaste stie ca nu sunt fun rock sau brit pop. Prin urmare, cand unul dintre cei mai buni si mai vechi prieteni ai mei, Lucian Moga, m-a chemat la concertul trupei sale – Prea Tarziu – am fost putin reticenta. Si totusi m-am dus. Nu pot spune ca am regretat.

Trupa Prea Tarziu s-a nascut din entuziasmul unor nostalgici pentru muzica buna. Muzica este o combinatie de genuri, care arata foarte bine ca este vorba despre muzicieni cu experienta si cu o cultura muzicala destul de vasta.

Concertul Prea Tarziu a avut loc vineri, 25 ianuarie in Club Loft – Mansarda lui Jumbo. Mai intai au cantat cei de la Prea Tarziu. Apoi, s-a continuat cu Meanox si rock alternativ. Ce a cantat Prea Tarziu? Brit Pop (gen The Cure) cu nuante 3D date de orga. Si aici intervine meritul lui Lucian. Soundul de chitara este melodios, dar incisiv. Simpatic si sper sa ii mai aud si alta data. I-am spus totusi si lui Lucian ca nu sunt musai fan rockangeala, deci nu stiu cat de relevanta este parerea mea.

La mai multe concerte si le urez multa bafta!

6 comentarii »

 • AliB (ladyinredk) said:

  WoW! Felicitari pentru Lucian, chiar nu ma asteptam sa-si faca trupa.
  Ai cumva ceva cantat de ei in format electronic? Sunt chiar curioasa sa-i ascult.
  Inspirat si numele formatiei (chiar inedit).
  Multa bafta in continuare le urez!

 • jellybean said:

  vezi ca gresesti: meanox au cantat ultimii, prea tarziu au fost inainte (de la 7 jumate). nu de alta, dar induci lumea in eroare :P

 • Sorina Chivu said:

  mie mi se par super :)))

 • Raluk said:

  Ali, nu au inca muzica in format electronic, mi-a promis Lucian ca imediat ce vor avea imi va da. Si te tin la curent.

 • jellybean reloaded said:

  alooo… am i invisible? Prea Tarziu au cantat inainte! si daca nu ma crezi, intreaba la the loft. a, si daca nu poti sa redai faptele asa cum sunt, ci le aranjezi ca sa pice mai bine pentru prietenii tai, atunci nu esti un blogger foarte fair. e o chestie de bun simt pana la urma.

 • Raluk said:

  Jellybean scuze, am modificat acum. :)

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*