Home » Concerte

Concert Phoenix de 45 de ani la Sala Palatului

10 December 2007 scris de Niciun comentariu

Aniversarea de 45 de ani a trupei Phoenix a continuat cu un concert mai accesibil ca pret pentru public – de aceasta data la Sala Palatului. Fata de fostul concert din noiembrie de la Teatrul National care a uimit fanii cu preturi gen 300 si 700 RON (perfect justificate, dat fiind ca era vorba de un concert caritabil), de aceasta data preturile biletelor au fost incadrate in limite normale.

Ca solisti au evoluat pe scena Salii Palatului Tavi Colen, Bogdan Bradu si Moni Bordeianu, primul solist al trupei Phoenix. Desi a cantat doar trei piese, Moni Bordeianu a fost aparitia serii, incantand publicul cu vocea bine conservata. Tavi Colen si Bogdan Bradu au tipat ceva mai mult decat sa cante. Mai ales pe piesa Numai una, Tavi si-a dat drumul, obisnuit fiind de la Talisman. Poate Cosbuc i-a provocat trilurile exagerate. Mie una mi-a fost foarte dor de Mircea Baniciu si de vocea lui.

Instrumental, trupa Phoenix a fost acompaniata de cvartetul Passion. Am vazut ca s-a facut mult tam-tam pe tema acestui cvartet, dar din unghiul meu s-au vazut doar ca fiind o adunatura de gagicute frumuse care mai mult s-au uitat decat sa cante. Dar poate nu sunt in masura sa ma exprim legat de asta.

Au cantat multe piese cunoscute publicului: Floarea stancilor, Mugur de fluier, Canarul, Stiu ca ma iubesti, Vremuri, Nunta, Numai una, Ciocarlia.

In final, toata sala era in picioare, cerand bis. Si cele doua bis-uri au venit: Phoenix si Andri Popa. Andri Popa pe care o asteptasem intregul concert. Cred ca a fost cu decicatie. E haiduc si e vestit, Andri Popa cel voinic. Si asta am intonat toata seara de sambata si poate si un pic de duminica, ramasa fiind prin Valea Seaca.

Merci lui Catalin pentru bilete :)

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*