Home » Localuri

Chelsea Bistro Cafe – ambient englezesc cu servire proasta

16 December 2007 scris de Niciun comentariu

[Update: Chelsea Bistro Cafe a fost inchis momentan.]

CoolRank: 6.5/10

atmosfera si design: 8/10

meniu: 8.5/10

servire: 4/10

preturi: 7/10

Chelsea este genul de local ok, cu un meniu ok, cu preturi maricele, dar in care parca ti-ai dori sa stai. Pacat ca esti efectiv aruncat afara de niste chelnerite mai mult decat simpatice. Si desi ai reveni, totusi stii prea bine ca nu esti welcome.

Care-i atmosfera in Chelsea Bistro Cafe si cum sta la capitolul design interior?

Chelsea este amenajat tipic unui bistro, cu separeuri intime, cozy, care parca te imbie sa stai aici la o cafea si o mica confidenta cu un prieten. Masute mici din lemn si fotolii comode dungate in galben si verde. Ceea ce este ciudat este aerul usor parasit al bistroului. Paragina pluteste in aer, impreuna cu aerul rece. Sau doar un mic iz. Poate daca ar da drumul putin la caldura si ar aranja mai des prinauntru ar fi mai de efect. In orice caz, ambianta se doreste a fi tipic englezeasca. In fond, englezii sunt oameni reci. Pe pereti tablouri expresioniste, fanteziste si un pic kitsch mai dau un pic de culoare – prea era elegant aranjata cafeneaua.

Ce mancam si bem bun in Chelsea Bistro Cafe?

Cocktailuri, cafele, sucuri, pe marginea carora puteti lua o gustare. Puteti manca aici preparate din bucataria internationala si romaneasca, dintre care enumar pizza, paste, peste, pui si deserturi care suna destul de tentant. Prin bucatarie internationala mentionez ca inteleg, de aceasta data, amestecatura mare: de la tipul fast food pana la tipul preparate speciale. Eu am incercat o salata de fructe cu inghetata care mi s-a parut bunicica.

Cum suntem serviti in Chelsea Bistro Cafe?

Da, servirea este principalul punct slab al bistroului Chelsea. Stiu ca unii ar spune ca eu nu sunt niciodata multumita, dar de data asta chiar nu am fost exagerata. Totusi, sa intru la ora 22:15 intr-un bar si sa mi se transmita sa comand repede ca este ultima comanda, apoi ca sa ma grabesc, apoi sa mi se stea in cap pana comand si dupa ce imi soseste comanda sa imi apara instantaneu si nota de plata sub nas… este un pic cam mult pentru a mai fi subiectiv sau exagerat in judecarea servirii.

Cash or credit? Cum sunt preturile in Chelsea Bistro Cafe?

Preturile mi-au sarit in ochi ca fiind usor maricele. Saltimboca a la romana se intindea pe la vreo 40 RON, aripioarele de pui la vreo 25 RON. Totusi, existau si preparate cu preturi super ok. De pilda, pizza (una dintre cele mai mari pizza din Bucuresti, avand un diametru de 32 de centimetri) ajunge la vreo 20 RON.

Daca v-am intrigat cu recenzia destul de proasta si vreti sa mergeti sa testati pe banii vostri, Chelsea Bistro Cafe poate fi gasit la adresa str. Jules Michelet nr. 9, iar rezervari se pot face la numerele de telefon 317 33 78, 0788 330 130 si 0788 330 129.

  photo of Chelsea {$surname} Chelsea Bistro Cafe
  Adresa: str. Jules Michelet, nr. 9
  Bucuresti , Sector 1 , Romania
  Telefon: 021 - 317 33 78, 0788 330 130, 0788 330 129
  Map of
  Yahoo Map - Live Map


Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*