Home » Teatru, Timp liber

Cheia succesului e invitata la Teatru Tabu

4 September 2012 scris de 3 comentarii

Teatrul Tabu este un proiect teatral infiintat in 2010 si condus de regizorii Mihai Vantu si Daniel Ionescu. Se pare ca isi propune sa puna in scena subiecte tabu, situatii de care ne lovim cel mai adesea, dar de care nu ne place sa vorbim. Asa e si cu spectacolul Cheia succesului, spectacol regizat de Dana Voicu si invitat de Teatrul Tabu sa se desfasoare in clubul Legere Live, situat sub Cafeneaua Legere.

Sa o cunoastem pe Raluca…

Raluca este o tanara actrita care alearga cu disperare dupa un rol, fie el si secundar, intr-un film. Hobby-ul ei sunt oamenii, de tot felul, dar ii place mai ales sa se inconjoare de oameni importanti.

Raluca este tanara, talentata, visatoare, dar usor naiva. Insa  nu se plange, merge la casting-uri, invata, citeste literatura de specialitate si spera la rolul providential care sa o scoata din anonimat. De dragul artei invata sah si e dispusa si pentru ski-nautic. Se pare ca nu e totusi suficient…

Raluca Botez insa, este o actrita destul de talentata, cu un farmec special care reuseste sa transmita toata naivitatea personajului.

Intr-o sala intima, cu un public deloc numeros (atat cat permite numarul locurilor), Raluca ne arata oarecum paradoxul piesei: intr-o lume absurda, o tanara actrita a gasit “cheia succesului”, fara sa faca vreun compromis, doar cu multa munca, ambitie si talent.

Pana unde sa mergi cu compromisul?

Sa fii tanar actor e greu, sa fii tanara actrita e si mai greu… sau mai usor, depinde pana unde esti dispusa sa duci compromisul. Si, in afara de compromis, in teatru iti trebuie si o mentalitate de lunga durata si ceva sansa, altfel risti sa ramai un anonim in videoclipuri sau in reclamele TV. Raluca obtine rolul si devine Veli, iar daca Veli face topless face si Raluca, dar oare daca Veli va trebui sa-si dea jos bikini va face asta si Raluca?

Nu veti afla decat daca veti merge sa vedeti Cheia succesului. Unde? In club Legere Live, de sub Legere Cafe, in Piata Rosseti Nr 5, pretul unui bilet fiind de 20 de lei (este inclus si un voucher de consumatie de 5 lei). Si fiindca multi cauta inca cheia succesului, va recomand sa va faceti rezervare, numarul locurilor fiind limitat.

Credit foto: Luca Emanuel Achim

in clubul Legere Live situat sub cafenea

3 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*