Home » Magazine

Cheesecake Romania – Cheesecake, cu dragoste

11 August 2013 scris de 2 comentarii

cheesecake-romania1Intotdeauna sustin ca afacerile nascute din pasiune sunt cele mai reusite. Iar in cazul Cheesecake Romania putem adauga ca sunt si cele mai delicioase. Cheesecake Romania a pornit de la ideea de a livra fanilor acestui desert un cheesecake ca la mama acasa – ca la mama din SUA desigur, cheesecake nefiind intalnit in bucataria romaneasca. Prajiturile livrate de cei de la Cheesecake Romania sunt preparate din ingrediente 100% naturale cu multa dragoste si sunt livrate gratuit in Bucuresti. Iar daca pozele nu va conving suficient (desi ma indoiesc), credeti-ne pe cuvant ca sunt cele mai bune cheesecake-uri pe care echipa de KoolHunteri a avut pana acum ocazia sa le testeze in Bucuresti. Si asta spune ceva…

cheesecake-romania0

Cum a pornit Cheesecake Romania?

Ioana Oncioiu din echipa KoolHunt.ro a gustat pentru prima oara cheesecake acum 7 ani in timpul unei veri petrecute in Statele Unite ale Americii si s-a indragostit pana peste urechi de acest desert. Nu a fost insa deloc multumita gustand acest desert favorit pe nicaieri prin Romania. Asa ca, incepand din vara lui 2011, Ioana a deschis impreuna cu Dorin Letu Cheesecake Romania, in ideea de a produce ea insasi prajitura cremoasa care sa le incante tuturor simturile. In timp, Cheesecake Romania a ridicat prajitura la nivel de arta, asociind-o cu diferite fructe proaspete de sezon si in orice fel de forme si culori pentru a corespunde cerintelor iubitorilor acestui dulce. Combinatia cu fructele de sezon asigura cheesecake-ului un gust nu foarte dulce, ci foarte fin si aromat.

Ce-i cu adevarat deosebit la Cheesecake Romania?

cheesecake-romania2Gustul unui cheesecake comandat de la Cheesecake Romania este unul 100% autentic, prajiturile fiind realizate numai din ingrediente naturale, de calitate si fara niciun fel de adaos chimic. Cheesecake-urile sunt disponibile cu diferite topping-uri de la cafea si ciocolata la rodii si fructe de padure, neuitand sa trecem prin migdale, zmeura, afine, dovleac, morcov, capsuni, kiwi sau caramel. La capitolul cheesecake special ies in evidenta cheesecake cu vin, cheesecake Baileys, mini-cheesecake, cheesecake Quattro Stagioni cu imbinari diferite de cate 4 topping-uri si cate si mai cate.

Un cheese-cake are intre 1.5 si 2 kilograme, pretul acestuia fiind in zona 80 – 140 RON (cu topping-ul inclus); exista si varianta unor mini-cheese-cake-uri, daca vreti sa va surprindeti (si mai mult) colegii ori prietenii.

cheesecake-romania3

Cheesecake Romania – “We are not in the cheesecake business serving people. We are in the people business serving cheesecake

Foarte simpatic si in ton cu conceptul este si motto-ul companiei: “We are not in the cheesecake business serving people. We are in the people business serving cheesecake“. Si, credeti-ma pe cuvant, ca cei de la Cheesecake Romania chiar il pun in practica. Daca veti face comanda prin telefon sau atunci cand veti confirma comanda, veti avea imediat un sentiment ca cel de la celalalt capat al firului nu isi doreste nimic mai mult decat sa va serveasca si sa va incante in final papilele gustative. Pana una alta va reusi inca de la telefon sa va smulga un zambet si un gand de tipul “iata ca se poate si in Romania“.

cheesecake-romania4

In timp, Cheesecake Romania a evoluat de la comenzile prietenilor pentru zilele lor de nastere la evenimente corporate, nunti, botezuri si chiar regasirea lui in meniul unor importante ceainarii si cafenele cunoscute din Bucuresti. Pentru evenimente exista tort cheesecake special de nunta, candy bar cheesecake sau marturii de nunta cheesecake.

Pentru ce fel de ocazii este potrivit cheesecake-ul?

Pentru cadouri, aniversari, petreceri, evenimente business, dar si pentru evenimente importante din viata noastra, precum: nunti sau botezuri. Cheesecake-ul fiind foarte potrivit pentru un tort de nunta cu toppinguri naturale, dar si pentru coltul cu dulciuri sau marturiile invitatilor.

cheesecake-romania5

Cum putem comanda cheesecake?

Pe site-ul www.cheesecake.ro, cu asigurarea transportului in Bucuresti. Sau poate fi ridicat de la laboratul lor din: Aleea Florin Ciungan 17, Sector 3, Bucuresti . Pentru oricare dintre variantele alese, sunati cu cel putin 12 ore inainte, pentru a comanda. Pentru a avea cele mai proaspete produse, nu fac stocuri si vei stii intotdeauna ca cheesecake-ul livrat a fost special pregatit pentru tine.

Comenzile sau informatiile pot fi cerute si prin telefon la numarul de telefon 0740 133 086.

Fotografiile au fost preluate de pe pagina de Facebook a Cheesecake Romania si sunt 100% autentice, reprezentand fotografii ale produselor acestora. 

2 comentarii »

  • Mihai said:

    Este foarte interesant ca chiar am gustat si eu odata de la cineva care cumparase de la ei si nu prea mi-a placut deloc, chiar mi s-a parut ca avea un gust ciudat de branza stricata… Dar macar topingul arata foarte bine!
    Si lasand asta la o parte nu inteleg de ce motto-ul lor e in limba engleza, Cheesecake Romania e de fapt UK sau US? Sau poate Romania va adopta limba engleza ca oficiala foarte curand si nu auzisem eu?

  • valia said:

    problema cu cheesecake-ul in romania este ca nu se gasesc ingredientele din america ;). eu am mancat la starbucks si inca doua restaurante si au fost bune dar sunt sigur ca aveau ceva adaosuri si erau destul de scumpe…pentru acasa mi-am facut comanda de la un anume coquette cheesecake si sincer sa fiu am fost incantat (raportul calitate pret foarte bun). am vrut sa comand si de la cheesecake romania dar hai sa fim seriosi, cine da 80 RON pe un cheesecake asa mic.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*