Home » Timp liber

Ceainarii in Bucuresti

17 December 2007 scris de 1 comentariu

Imi spunea de curand cineva ca nu ar vrea sa inceapa sa bea ceai, pentru ca sunt putine localuri in Bucuresti in care chiar poti savura o ceasca cu adevarat buna. Ambitioasa ca de obicei, m-am gandit sa ii demonstrez respectivei persoane ca sunt totusi deja destule ceainarii in Bucuresti. Am scris acest post cu ajutorul prietenei mele Irina, care a fost cea care m-a initiat in misterul ceaiului.

Green Tea – Am mai scris despre Green Tea cu alta ocazie si imi mentin parerea ca este ceainaria/cafeneaua cel mai frumos decorata din Bucuresti. Iar sortimentele de ceai nu sunt nici ele de lepadat.

La Metoc – Desi deschisa doar vara, ceainaria La Metoc este locul cel mai potrivit sa discuti cu prietenii la o ceasca de ceai. Relaxant, intim si cu multa verdeata. De vara…

Ceai la Cotroceni – Deja clasica, ceainaria Ceai la Cotroceni este unul dintre localurile mereu aglomerate din Bucuresti. Rezervarile sunt obligatorii. Totusi, gurile rele spun ca a inceput sa se strice.

Ceainaria Rendez-Vous – Cu deja trei locatii in Bucuresti (Floreasca, Edgar Quinet si Dorobanti), ceainaria Rendez-Vous a devenit o clasica a iesirilor de tipul “la un ceai si o barfa” intre fete.

Ceainaria Carturesti – Nu o adevarata ceainarie in sensul cuvantului, ci mai degraba o biblioteca unde poti citi linistit in timp ce savurezi o ceasca de ceai. Ceainaria Carturesti va asteapta cu carti bune in str. Pictor Arthur Verona nr. 13.

Ceainaria Jasmine – Pe str. Paul Greceanu, la nr. 8, puteti savura un ceai intr-o ceainarie mai simpla si mai putin cunoscuta.

Vasiliada – O ceainarie-librarie tipica pentru o iesire cu prietenii, Vasiliada este localizata vis-a-vis de biserica Sf. Gheorghe, pe bd. Bratianu. Ceainaria este la etajul librarieri omonime si are acelasi patron ca mai sus-mentionatele Ceai La Cotroceni si La Metoc.

AromaAroma – Situata pe str. Popa Tatu nr. 61, ceainaria AromaAroma va asteapta cu trei camere cu tematica diferita (pariziana, mediteraneana si orientala) si cu numeroase arome de ciocolata si ceai.

1 comentariu »

  • carmencita said:

    Mi-a placut articolul tau. Sunt o fana a ceainariilor si a ceaiului bun si ca sa te sustin in argumentarea ta iti recomand sa mai vizitezi un loc, o ceainarie magica care se ascunde pe Dumbrava Rosie, langa Gradina Icoanei. Gasesti detalii pe http://www.serendipity-tea.ro

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*