Home » Magazine

Cadouri creative de Valentine’s Day

6 February 2013 scris de 2 comentarii

magneti de frigider tiparo.roZilele trecute am facut o analiza a pereferintelor de cautare pe Google in materie de cadouri de Valentine’s Day. Astfel, am constatat ca in topul cautarilor se afla doamnele care cauta idei unice,  si cel  mai romantic cadou pentru El. Foarte des se folosesc sintagmele “cadou pentru iubit”, “cadouri de Valentine’s Day pentru el ”, “cadouri barbati” etc.

Pentru a raspunde acestor curiozitati, ne-am gandit sa facem o lista de cadouri creative care sa spuna “Te iubesc” intr-un mod original, sa fie o bucurie pentru ambii parteneri si sa fie personalizate 100%.

love charactersAlbumele foto personalizate pot spune povestea de iubire a cuplului. Cautati cele mai frumoase fotografii cu voi 2 si configurati si comandati on-line un album foto romantic.

Ceasurile personalizate de perete  sunt utile si decorative, au diverse forme si culori, transmit un mesaj si se personalizeaza cu o fotografie de cuplu.

Caricaturile Love Characters ilustreaza o scena romantica si amuzanta dintre parteneri. Se trimite o fotografie, iar artistul deseneaza cuplul, transformandu-l in personaje de desene animate.

Magnetii de frigider personalizati au un  design tematic care se poate personaliza cu una sau mai multe fotografii.

Calendarele personalizate  cu fotografii sunt un must in orice casa.

Pentru si mai multe idei de cadouri personalizate vizitati magazinul on-line de cadouri personalizate tiparo.ro!

album foto tiparo.ro

calendar personalizat tiparo

2 comentarii »

  • Cadouri creative de Valentine's Day | KoolHunt.ro – Filme, restaurante … | Website Firma - Creare si Administrare said:

    […] de cadouri de Valentine's Day . Astfel, am constatat ca in topul cautarilor…. Afla mai multe despre Cadouri creative de Valentine's Day | KoolHunt.ro – Filme, restaurante […]

  • Marian said:

    Buna Raluk,

    Referitor la cadourile de sfantul Valentin, ceea ce am vazut mai impresionant ar fi acele cadouri ce pot fi ceva mai diferite, cadouri de tip experienta.
    Imi scapa acum site-ul, insa mi se pare destul de tare sa oferi celui apropiat o experianta de neuitat, precum un dans, un salt cu parajuta, o cursa sau altceva.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*