Home » Magazine

Cadoul ideal, mesajul personal – IdeaPlaza personalizeaza Valentine’s Day!

10 February 2013 scris de Niciun comentariu

puzzle-valentines-dayIn marea de cadouri de Valentine’s Day pe care ti le propune orice cautare pe Google, cele personalizate sunt probabil alegerea din capul listei tale pentru o zi in doi de neuitat. Idei de cadouri poate ca gasesti la orice pas, dar pentru persoana aceea speciala in jurul careia gravitezi in viata, cadoul perfect se traduce printr-o imbinare a ceea ce-si doreste Ea/El cu ceea ce vrei tu sa-i transmiti, si cum.

Cadouri personalizate de Ziua Indragostitilor

Uitam uneori, cand oferim ceva in dar, ca “gestul conteaza” nu este motto-ul celui care spera sa scape de responsabilitatea daruirii – gestul chiar conteaza, mai ales de Valentine’s Day, in ochii celui drag, iar acest gest trebuie sa fie pe masura dragostei voastre. Un gest grandios, din inima, care nu se poate confunda cu darul oricui altcuiva.

perna-valentines-dayCadourile personalizate propuse de IdeaPlaza se disting printre alte eshop-uri care comercializeaza cadouri online prin faptul ca vin in completarea oricarei declaratii de dragoste, potentand-o si dandu-i o cale de exprimare inedita: de la cana cafegiului la ceasul de perete, tot ce-ti poti inchipui ca i-ar face iubitei(-ului) o bucurie de Ziua Indragostitilor capata o noua dimensiune, intima, prin aplicarea unei poze sau a unui text pe care destinatarul le va aprecia pentru mesajul doar de voi inteles.

Deci acum, in saptamana Iubirii, intra in magazinul online de cadouri IdeaPlaza si foloseste mecanismul din pagina fiecarui cadou pentru a incarca o poza si/sau un text care sa iti surprinda partenerul. Prin atentia si implicarea intr-o relatie pe care personalizarea unui cadou o dovedeste, il recuceresti pe cel drag, iti reafirmi sentimentele, dintr-un foc.

Iar “focul” nici nu trebuie sa-ti consume toate economiile – IdeaPlaza stie ca nu e de ajuns ca un cadou personalizat sa fie interesant, in Romania, factorul “pret” e uneori mai relevant pentru client, decat calitatea produsului. Asadar, aici puteti gasi atat cadouri personalizate ieftine, cat si cadouri personalizate care ar putea intra in categoria de lux. Iata o selectie de sugestii din tolba de cadouri a IdeaPlaza:

De Ziua Indragostitilor, scrie istoria relatiei voastre din pernite personalizate, nu te limita la flori si lumanari, acum ai “licenta” sa fii original! Ce mai astepti? Joia asta iubaretii din toata lumea au dezlegare la o goana nebuna si generoasa dupa cadoul care le ilustreaza perfect sentimentele!

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*