Home » Baruri

Brown Sugar – terasa cu mici si meciuri

9 April 2007 scris de 1 comentariu

[Update: Brown Sugar s-a inchis in zona IOR – Baba Novac si s-a redeschis in zona Primaverii. Vom reveni cu un review pentru noua locatie cat de curand.]

Lumea de prin sectoarele 2 si 3 stie deja ca una dintre cele mai nice terase de vizitat vara este Brown Sugar.

In serile in care nu sunt meciuri, Brown Sugar este club in care se poate dansa pana dimineata. Serile cu meciuri sunt in schimb sfinte, putandu-se vedea aici meciuri pe ecrane mari.

Cea mai reusita parte a barului este insa terasa, Brown Sugar fiind situat in plin parc I.O.R., ceea ce asigura vegetatie multa in jur, niste mese si scaunde de lemn comode si o atmosfera racoroasa si linistita in plina vara.

Mancarea este ok, fara sa fie deosebit de buna sau ceva. Dupa cum mi-a spus prietena mea, Diana, se pare ca papanasii de aici sunt deliciosi, printre cei mai buni din Bucuresti. Ramane sa incercati si voi sa imi spuneti daca are dreptate, intrucat eu nu sunt un mare fan papanasi. Va pot spune insa ca micii de aici sunt super buni.
Meciurile se vad pe ecrane mari, dar rezervarile trebuie facute cu o zi inainte. Nu de alta, dar a aflat toata lumea despre faptul ca aici e misto sa vezi meciuri.

Servirea este de la execrabila in jos, asa ca este chiar recomandat sa vii aici inarmat cu cei mai tari nervi pe care ii posezi :p

Daca v-am convins sa faceti o vizita, mai ales acum ca a venit vara, prin Brown Sugar, aflati ca este situat pe b-dul Baba Novac , iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0722617194.

1 comentariu »

  • Carol said:

    S-a inchis demult Brown Sugar

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*