Home » Magazine

Blossoms – primavara in viziunea World of Wonderful

26 July 2011 scris de Niciun comentariu

Acum cateva luni va povesteam despre gentutele delicat feminine pe care le-am descoperit in prima colectie World of Wonderful. Va amintiti acele plicuri minimaliste, incapatoare, practice si multifunctionale care ne-au clatit ochii in plin sezon racoros? Ei bine, inspiratia de primavara-vara a ajuns si in dulapul World of Wonderful, care a decis sa ne rasfete cu o noua colectie, denumita sugestiv Blossoms.

Colectia Blossoms a World of Wonderful pare o invitatie la culoare, la optimism, la primavara. Pentru ca primavara s-a dovedit a fi mereu pentru creatoarea Julia Stanescu cea mai puternica sursa de inspiratie, a decis sa isi intituleze astfel noua colectie si sa creeze gentute cu un farmec discret, feminin, usor asociabil cu primavara.

Julia Stanescu a fost mereu fascinata de culori si de felul in care acestea vorbesc cu noi, despre noi, prin noi. Pentru ca primavara ofera energie si emotii pozitive, lumina si entuziasm, renastere si reinnoire, colectia Blossoms inspira si ea femeilor incredere in sine, atitudine optimista, un aer contemporan si o exprimare a bucuriei. Blossoms este o colectie creata pentru a inspira femeile sa gandeasca si sa traiasca in culori pastel pline de viata, asemenea florilor de primavara.

Fiecare piesa din colectia Blossoms este originala si te ajuta sa oferi personalitate vestimentatiei tale printr-un aer neconventional, minimalist si delicat colorat. Gentutele din colectia Blossoms pot fi gasite pe website-ul World of Wonderful si comandate direct de aici. Preturile gentutelor variaza intre 120 EUR si 200 EUR. Comenzile venite din Romania se bucura de un discount de 30%. 

  Julia Stanescu te invita sa te simti inspirata, sa traiesti si sa respiri muguri de primavara in fiecare zi purtand una dintre noile genti ale colectiei World of Wonderful – Blossoms.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*