Home » Baruri, Localuri

Bar A1 – noua destinatie a hipsterimii din Bucuresti

17 August 2013 scris de Niciun comentariu

bar-a1-1KoolRank: 8/10

atmosfera & design interior: 8/10

meniu: 8/10

servire: 10/10

preturi: 9/10

E deja traditie ca barurile pentru hispteri sa se deschida in locatiile atipice precum cinematografe, hale, foste fabrici, gradini pitite sau garaje obscure. Tocmai pe aceasta idee A1, deschis vara asta in Piata Amzei, a luat locul fostului restaurant chinezesc Dragon House Minion.

Care-i atmosfera in barul A1 si cum sta la capitolul design interior?

bar-a1-2Deschis in fosta locatie a unui restaurant chinezesc, barul cu muzica electronica in playlist a pastrat detalii de decor din localul asiatic. Nu ai cum sa nu vezi cele doua arcade chinezesti care definesc locul si-l personalizeaza. Alte amanunte care dau o oaresce noima barului sunt bicicletele si peretele cu polite pe care stau insirate sei de bicicleta, cutii cu viniluri, sistemul audio si cateva recipiente.

Barul are si etaj cu doua incaperi, dar vara spatiul este lasat gol iar mesele si scaunele sunt scoase pe trotuar, unde formeaza o micuta terasa.

O bila neagra este lipsa aerului conditionat, care iti incalzeste berea si-ti topeste repede gheata din bauturi.

bar-a1-3Ce bem bun in barul A1?

Cei de la A1 au mers pe conceptul localurilor care aduc si alte beri decat oferta generala de pe piata si te imbie cu beri de prin toata lumea. Daca vrei o bere dulce care sa te invioreze, trebuie sa comanzi Liefmans, o bere belgiana de fructe, care se serveste intr-un pahar special in care ti se pune trei sferturi gheata. O optiune de bere serioasa este Fuller’s London Pride, o bere de pe malurile Tamisei cu un nivel de alcool de 4.7 %.Au si cateva propuneri de bauturi fara alcool care merg perfect intr-o zi calduroasa. Poti alege un cucumber aqua fresh sau un sun fruits ice tea.

Cash or credit? Cum sunt preturile in barul A1?

Inca nu exista un meniu fizic, dar daca mergi la bar, vezi sub fiecare sticla de bautura pretul. Berea incepe de la 7 lei si ajunge pana la 50 lei, daca vrei Vintage Ale de la Fullers, iar un pahar de vin este 9 – 20 lei.

bar-a1-4Cum suntem serviti in barul A1?

Servirea se face la bar, unde chelneritele de acolo sunt inarmate cu toata rabdarare necesara prezentarii ofertei de bauturi, mai ales ca nu exista inca meniu. Ca in orice bar de hipsteri si chelneritele sunt cam in stilul clientilor, adica degajate, cum un zambet discret pe buze si nu de putine ori le vezi dansand pe ritmurile electro din playlist.

Cand sa venim in barul A1 si pentru ce fel de ocazii este potrivit?

Un periplu in marea de baruri cool din capitala trebuie sa includa si A1, la care vii ziua pentru o cafea sau seara la o bere sau un pahar de vin cu prietenii, intr-o atmosfera de party versiunea chill out.

Unde gasim barul A1?

Barul te asteapta in zona piata Amzei, la adresa Piata Amzei, nr. 1. Pentru rezervari suna la numarul de telefon 0723 124 847.

Fotografiile au fost realizate de Sorin Florea in Bar A1 din piata Amzei pentru KoolHunt.ro. Preluarea acestor poze fara acordul echipei KoolHunt.ro este interzisa.

bar-a1-14bar-a1-7bar-a1-8bar-a1-9bar-a1-15bar-a1-11bar-a1-12bar-a1-5bar-a1-6bar-a1-10

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*