Home » Evenimente

Banda Foto vaneaza in Bucuresti

18 June 2010 scris de Niciun comentariu

vanatoarea de fotografii1

Banda Foto a organizat o vanatoare de locuri interesante din Bucuresti. Adunarea a fost sambata, 17 iulie, la ora 10 in Gradina Icoanei, iar punctul final in Parcul Izvor. Si intre ele, 15 obiective de pozat care au fost atat pe stradute ascunse cat si in spatii cunoscute, pe langa care sigur toti au trecut de zeci de ori. Fiecare trebuia sa-si foloseasca creativitatea si sa gaseasca metode ingenioase de a aborda subiectele.

Fotografi la vanatoare

“Pozarii” au format echipe, au primit un manual cu instructiuni, harta si apoi au pornit la drum. In plimbarea noastra spre tintele propuse, ne-am intalnit cu alte echipe, am ras si am glumit, am stat minute bune intr-un loc gandindu-ne cum sa pozam noi ca sa nu fie banal.

Cei de la Banda Foto au facut check-point-uri ca sa ii tina in priza pe participanti, sa vada daca e totul ok si sa ne ofere ce mai aveam nevoie: apa, informatii sau motivatie. Cred ca organizatorii s-au plimbat ore in sir prin centru pana sa aleaga traseul. Si trebuie sa zic ca a fost ales foarte bine, pentru ca am trecut prin puncte interesante si amuzante. Cu ocazia asta chiar am fost atenti la cum arata Bucurestiul, ne-am cunoscut colegii de echipa si am cautat ferestre albastre si buline rosii.

Nu a contat timpul in care se faceau fotografiile, ci inventivitatea. Asta i-a determinat pe cei mai multi sa ia o pauza la racoarea teraselor de pe Lipscani. Apoi agale, grupul a inceput sa se adune in Parcul Izvor, la iarba verde. Acolo, echipele au hotarat pozele reprezentative pentru fiecare obiectiv si le-au descarcat pe laptop.

vanatoarea de fotografii2De apreciat ca Banda Foto a gasit sponsori, a oferit apa si prajiturele si a reusit sa pastreze accesul gratuit la vanatoare. Pentru cei care au participat a fost cu siguranta o experienta relaxanta. Un lucru care nu mi-a placut a fost ca a durat cam mult. Nu ar fi fost o problema daca nu era asa de cald. Dupa cum glumeau si ei, pacat ca nu au putut controla si vremea. Poate ar trebui sa seteze mai putine obiective sau sa micsoreze spatiul de plimbare ca sa reziste toata lumea pana la sfarsit.

Verdictul KoolHunt.ro

A iesit foarte bine pentru prima editie, au avut grija de aproape tot si au reusit sa distreze participantii. Pe viitor, as zice ca ar trebui sa defineasca mai bine publicul tinta. Fotografi amatori sau profesionisti? Pentru ca au participat categorii diverse, de la copii cu aparate mici si argintii la oameni cu experienta si cu un rucsac plin de scule. Inteleg ca premiaza creativitatea, dar ca sa stii daca faci poze creative sau nu trebuie totusi sa ai cateva notiuni de fotografie.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*