Home » Evenimente, Magazine

All You Want for Christmas – rasfat si cumparaturi de Sarbatori

14 December 2010 scris de 1 comentariu

Pregateste-te de-un hop pe sania magica a Mosului si hai la o plimbare. Nu, nu la Polul Nord!  Mosul face popas sa bea un ceai fierbinte in Centrul Vechi la Memento Pub & Underbar (vis-a-vis de Magazinul Cocor ). La evenimentul de pe 18-19 decembrie 2010 – All You Want for Christmas – o invitatie la rasfat si cumparaturi cu ocazia sarbatorilor de iarna. Mosul nu vine singur, ci insotit de profesionisti din domeniul fashion&beauty precum:

 • Irina Markovits – Consultant imagine – Image Matters
 • Mirela Frasner – Designer vestimentar – FeMale
 • Aurelia Scarlat – Consultant beauty Zepter Cosmetics
 • Adina Dumitrascu – Hair stylist – Casta Casa
 • Inna Grosu – Make up artist – Il Makiage
 • Diana Ionescu – Freelance Make-up artist

Te invitam la discutii si sesiuni practice  despre trucurile pe care poti sa le folosesti in sezonul rece pentru a arata exceptional.  Asadar te vom rasfata cu sesiuni individuale de consultanta pe:

 • stil vestimentar
 • hair – styling
 • make-up

toate la standarde profesionale. Asta-i cadoul Mosului pentru  tine.

Pentru inscrieri, trimite-ti un mail la adresa oana.badea@excelez.ro. Sesiunile sunt cu locuri limitate.

La All You Want for Christmas vei putea sa arunci o privire prin tolba lui Mos Craciun si sa alegi cadouri speciale pentru toti cei dragi tie de la haine cu design contemporan,  accesorii si bijuterii diafane, decoratiuni cu miros de Craciun si pana la produse naturale de ingrijire a pielii  atat pentru ladies, cat si pentru domni (pe care le poti testa chiar acolo).

Printre expozanti se numara:

TuxedoConfessions.com – I-Bag, Poketo, Parkwolf Juwelen, Tahir Sultan, Vasel, Ramona Rusu, George Neagu, Renata Rakossy, Designercraft.eu – Raluca Buzura, Oana Lazar, NonShasha, Izabela Petrut, Vika Gorenco, Alexandra Calafeteanu, Alin Dinica, FeMale, Lotiuni de Corp Solide, Zepter Cosmetics, Oana Calin, Aseyda Cosmetics, Lel, Decoratiuni En Rose, BuyHand, Miss Babacili, Bratara Magica, George Enache, Gabi Urda, Lady Magpie, Laura Ciobanu.

Intrarea la eveniment este libera

Te rugam doar sa il ajuti pe Mosu sa faca o fapta buna pentru copiii abandonati de la  “Centrul de copii Sfantul Vasile” Bucuresti Sector 4 – Copii au varsta intre 1 si 7 ani. Noi aducem bradul tu vino cu un glob, o beteala, o steluta si imbraca-l pentru ei. Ii poti face sa zambeasca de sarbatori chiar si cu o hainuta, o jucarie, o carte, sau o donatie financiara.

Te asteptam deci sambata si duminica 18-19 in Centrul Vechi la Memento Pub – mai precis Strada Sepcari nr 16 Decembrie incepand cu ora 11:00 cu multe suprize pregatite cu mare drag!

1 comentariu »

 • All You Want for Christmas – rasfat si cumparaturi de Sarbatori - Ziarul toateBlogurile.ro said:

  […] All You Want for Christmas – rasfat si cumparaturi de Sarbatori Wed Dec 15, 2010 1:14 am Pregateste-te de-un hop pe sania magica a Mosului si hai la o plimbare. Nu, nu la Polul Nord!  Mosul face popas sa bea un ceai fierbinte in Centrul Vechi la Memento Pub & Underbar (vis-a-vis de Magazinul Cocor ). La evenimentul de pe 18-19 decembrie 2010 – All You Want for Christmas – o invitatie la rasfat si cumparaturi […] […]

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*