Home » Filme

After Sex – despre dragoste, dupa orgasm

22 February 2008 scris de 3 comentarii

Oare ce o vrea de la viata mea o comedie despre sex? Is sex ever really that funny? Uneori da, daca privesti lucrurile detasat din exterior. Si daca vezi cat de mult se chinuie oamenii sa isi ascunda vulnerabilitatea si slabiciunile in relatiile amoroase si sexuale, doar din frica de a nu fi raniti. Si, mai ales, cand vezi cata energie se pierde cu lucruri care ar putea fi simple.

Discutii despre dragoste dupa o partida de sex

Filmul After Sex este compus din mai multe povesti de dragoste complet paralele. Unele fericite, alte mai spinoase, unele adolescentine, altele mature, unele straight, iar altele complet gay. Si cu toate astea toate pline de dragoste, undeva dupa toate barierele si autoapararile.

Intr-un fel, After Sex mi-a amintit de Paris, je t’aime, cu singura discutie ca povestile de dragoste se revelau dupa un orgasm exploziv. Nu tot atat de romantic ca Paris, je t’aime, dar, in orice caz, o incursiune interesanta in realitatea dulce-amara existenta in orice relatie si ascunsa uneori foarte bine.

Mare lucru nu mai am sa va povestesc, caci totusi este un film usurel, dar va invit sa vizionati filmul. E fun si dureaza doar 90 de minute. Merita vazut in cuplu.

Nota: 6/10

3 comentarii »

  • radudumbrava said:

    come on…iar discutii din astea…?! :)

  • rafaela said:

    ce ***** face astia?

  • MctReptile said:

    sunt 2 astfel de filme/titluri. Unul lansat in 2000 cu Brooke Shields si Virginia Madsen, film romantic si nicidecum plictisitor (http://www.imdb.com/title/tt0198284/) iar cel din 2007 care a fost o comedie cu Jane Seymour (http://www.imdb.com/title/tt0465375/). In ambele filme sunt multe femei foarte frumose, cu subiecte interesante, multe teme de dezbatut. (offtopic – in cel din 2007 multe din actrite au cate un rol vocal in mult-prea-minunatul film animat/parodie numit Robot Chicken)

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*