Home » Dezvoltare personala, Timp liber

Ademeneste-l pe Mos cu o coronita decorativa… incropita de tine!

10 December 2011 scris de Niciun comentariu

Pe la voi prin scara au inceput sa misune colindatorii? La mine, da. Din fericire pentru ei, nici eu nici vecinii mei nu suntem deloc grinch-i, usile noastre de pe palier sunt impodobite ostentativ cu beculete sau coronite ornamentale si fundite rosii, iar colindele au apartamente calduroase unde sa rasune odata ce respectivele usi li se deschid larg.

Venind in intampinarea noastra si a celor ca noi, care se entuziasmeaza in sezonul sarbatorilor de iarna, EnRose ne invita sa cream cu propriile maini, ghidati de un expert in domeniu, o coronita din brad natural – ca o invitatie personala si personalizata adresata colindatorilor si Mosului.

Fii artizanul unui “Bun venit” aparte – o coronita din brad natural!

Coronita, un semn al sarbatorilor de iarna diseminat de prin filmele americane, este opusul la fel de americanului “Do Not Disturb” pe care clientii hotelurilor au optiunea sa-l atarne de clanta de-ndata ce s-au cazat. Si, cum zilele din coada calendarului sunt probabil singurele din an cand bucuria se instaleaza in suflete indiferent daca are sau nu motiv sa-si faca aparitia, acum e momentul sa ne scuturam de “DND”-uri si sa invitam in case spiritul Craciunului.

Poate ca noua, romanilor, ne e mai greu sa ne deschidem casele, si inimile, de sarbatori, ca la comanda. Asadar, ca sa-ti intri in ritm incet-incet, EnRose iti propune un atelier de creatie pentru a-ti crea propria coronita festiva, o intreprindere care promite a fi nu doar nedureroasa, ci chiar distractiva. Dar in primul rand, va fi una care inevitabil va da roade aratoase – oricat de greu ti s-ar parea sa-ti desclestezi degetele din pozitia QWERTY ca sa le intrebuintezi intr-o activitate de tip “lucru manual”, Adina Filculescu iti va indruma cu rabdare primii pasi in universul handmade-ului.

Unde si cand ne impletim si ne impodobim coronite de brad?

La be nat. Cafe (Bld. Nicolae Titulescu, nr. 4-8, American House), maine, 11 decembrie, ora 13 sau joi, 15 decembrie, ora 18.30, suntem asteptati cu mic cu mare, si cu toate “ingredientele” necesare pentru confectionarea coronitelor de sarbatori. Atelierul, primul dintr-o serie care va continua in ianuarie pentru cei pasionati de aranjamente florale, nu presupune niciun efort din partea noastra. In costul de participare, de 100 Ron, sunt incluse toate materialele care isi vor gasi un locsor printre acele de brad din coronita ta sau care iti vor inlesni activitatea creativa. In plus, cafeneaua be nat. isi aduce si ea aportul, cu o bautura gratis oferita fiecarui “artizan” si o reducere de 10% la nota finala.

Doritorii se pot inscrie la oricare dintre cele doua editii ale atelierului de creatie EnRose, contactand organizatorii la adresa adina@enrose.ro sau la telefonul 0731.321.440. Ne vedem acolo, sa fim si noi elfi pentru o zi!

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*