Home » TIFF 2011

A Doua zi de TIFF – Sambata 4 iunie

4 June 2011 scris de 1 comentariu

 

Am revenit la cinematograful Florin Piersic pentru a vedea faimosul Pina in 3D, regizat de Wim Wenders. Nu stiu daca probleme organizatorice sau de alta natura insa ideea e ca nu mai erau ochelari, rezervarile fiind facute din timp, lucru de care nu stiam.

Acum suntem in fata la Casa de Cultura a Studentilor pentru a vedea King of Devil’s Island. Revenim cu pareri dupa vizionare. (Lucian)

UPDATE:

Revenim scurt, dupa filmul de la Casa de Cultura a Studentilor (poza 5 – afara; poza 6 – inauntru plin ochi!). Pe o strada din Cluj, in miezul noptii, traficul inchis. Ne indreptam spre zgomote, cu turma in Piata Unirii – toata lumea, agale, pe mijlocul strazii, urca spre ecranul Open Air Ursus, unde rula Vallianzasca (pozele 3 si 4)

UPDATE:

Inapoi la pensiune. Ne-am intors de la o a doua noapte de TIFF – de data asta, o noapte a filmelor. Au fost doua, chiar daca, dupa ce n-am putut intra la Pina, ne-am cam dezumflat. In cele din urma, seara a fost reusita: ca la orice festival, mai ales unul de calibrul TIFF-ului, filme rulau peste tot prin oras, concomitent cu Pina. Unul dintre ele a fost King of Devil’s Island, un film suedez despre care va voi spune mai multe in cursul zilei de maine – pentru moment, inainte sa va spun “Noapte buna”, sa stiti ca am stat cu ochii cat cepele la aceasta productie norvegiana, n-am clipit de 10 ori in 2 ore, iar acesta e motivul pentru care eram cu ochii in lacrimi la sfarsit (orice ar zice Lucian, nu-l credeti!).

Sa nu plec pana sa va zic si de al doilea film, o comedie-horror japoneza la care mi-a cazut falca. Pe numele sau apetisant The Big Tits Zombie, filmul a fost exact pe masura asteptarilor, nascute strict din titlu, caci n-am avut timp intre filme sa mai cautam vreun trailer. Am mers pe NV, cum s-ar spune, si soarta a tinut cu noi, dar il las pe Lucian sa explice. Eu va las, cu drag, Ioanina.

UPDATE:

Daca filme precum Machete se vor a fi parodii la filme de actiune americane supra saturate de clisee, cei care au produs Big Tits Zombie au parodiat filmele proaste saturate de clisee. E o manea vizuala, un videoclip pentru manele cu buget mai mare, motiv pentru care e amuzant. Interpretarea este putin spus teatrala, oribila chiar. Nu va spun mai multe, over and out…

 

Fotografiile au fost realizate de Lucian Bodnar in cadrul festivalului TIFF 2011 pentru KoolHunt.ro. Preluarea neautorizata de echipa KoolHunt.ro a acestor poze este interziza.

1 comentariu »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*