Home » Evenimente

8 martie cu… Niste Fete

4 March 2014 scris de Niciun comentariu

afisSambata, 8 martie, le sarbatorim pe fetele si femeile din vietile noastre si mergem inevitabil la piesa de teatru Niste Fete.

Piesa ni-l prezinta pe Guy, un tanar scriitor ce hotaraste sa isi rezolve problemele amoroase din trecut, intalnindu-se pe rand, intr-o camera de hotel, cu patru dintre femeile carora el crede ca le-a facut cel mai mult rau. Ce urmeaza? Gelozie, regrete, surprize, un cocktail exploziv de emo?ii, o comedie dulce-amara despre dragoste si mastile ei.

Concluzia? Uneori oamenii aleg sa se complaca in rela?ii banale, dar aparent sigure, devenind un soi de prizonieri liberi, insa captivi ai sentimentelor disimulate.

Morala piesei va fi un dus rece pentru multi dintre noi, dar catharsisul ei va fi domolit de ceaiurile noastre aromate si prajiturile delicioase.

Distributia este formata din: Ioana Picos – Bobby, Raluca Grumazescu – Taylor, Lavinia Alexandru – Lindsay, Laura Manea – Reggie si Sebastian Valcea – Guy. Piesa Niste fete este o adaptare dupa un text de Neil Labute, iar traducerea este realizata de Bogdan Budes.

Regia spectacolului dupa o idee de Ioana Visalon.

Durata piesei este de o ora si 20 minute.

Pretul rezervarii pentru fiecare persoana este de 25 lei. Rezervarile se fac la numarul de telefon 0724 017 318.

Parteneri: KoolHunt, Academia CatavencuRadio Romania Cultural, Alternativ.ro, Teen Press

 

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*