Home » Filme

5 vicii micute

21 December 2007 scris de Niciun comentariu

Cu dedicatie pentru Madi, ies la rampa sa imi declar cele mai mari 5 vicii.

  1. Cafeaua – nu, nu am reusit inca sa ma las, dragii mei (asta pentru prietenii mei, care stiu ca ma las de cafea de doua ori pe luna). Beau cafea sub toate formele si sunt deja un mare expert. Frappe, latte, macchiatto, frozitto (miami, Coffee Right stie…), toffee latte, etc.
  2. Tangoul – intotdeauna cand sunt deprimata ascult tango. Va recomand Jalousy, La Cumparsita, A media luz si multe altele. Din cand in cand, cand nu am la indemana tango ascult Shakira.
  3. Tae Bo – pentru unii este doar un sport, pentru mine este dependenta. Denisa si Cristi, antrenorii mei, au reusit sa imi creeze aceasta dependenta – dau cateva punchuri, upper-cuturi, croseuri, kickuri si sideuri si imi revine buna dispozitie.
  4. Astrologia – acum sa nu va imaginati ca imi citesc horoscopul zilnic, ca asta chiar nu o fac. Dar in schimb ma ghidez dupa caracteristicile zodiilor si ma asigur ca stiu zodiile tuturor persoanelor cu care vorbesc. Ma puteti si testa, nu prea mi se intampla sa fi ratat pe cineva. Astro-dependenta poate nu vi se pare asa o mare problema, dar intrebati-mi prietenii… i-am capiat.
  5. Netultoate lumea spune ca este pe net de x ani. Eu tot stau sa ma gandesc de cand ma aflu pe net :) si nu as putea sa spun cu exactitate. De 6 ani sunt in orice caz dependenta. Am 10-12 site-uri care sunt un must-read impreuna cu cafeaua de dimineata, inca 10 care sunt un must seara inainte de culcare, dupa ce imi iau noapte buna de la iubitul meu. Pe alocuri, mai citesc si bloguri.

Nu pot cruta lumea, asa ca voi taggui la randul meu. M-am gandit sa nu scape nici echipa mea de la Ele.ro, asa ca ii voi taggui pe Simona, Dana, Sorina, Cristi si Catalina.

Comentariile au fost inchise pentru acest articol.