Home » Filme

5 secrete semi-intunecate

19 December 2007 scris de 2 comentarii

Denisa, am prins gaina moarta si raspund provocarii de a va impartasi 5 secrete obscure de-ale mele. Desi mi-am scormonit puternic trecutul si mintea, nu am reusit sa scot nimic care sa va socheze. Sa vedem ce am gasit:

1. Numar instantaneu literele cuvintelor in gand. Vorbesc cat se poate de serios si am devenit deja celebra in cercul meu de prieteni pentru asta. Iti pot spune in 1-2 secunde cate litere are orice cuvant. Se vede ca sunt buna la mate, huh? Mai nasol este ca atunci cand cineva vorbeste cu mine, primul meu impuls nu este acela de a raspunde, ci acela de a aduna in gand numarul de litere si a spune triumfator “158”.

2. Am facut timp de un an cursuri de actorie. Am renuntat imediat dupa prima piesa si m-am apucat de Debate. Ma hotarasem ca imi place sa vorbesc in public, dar prefer putina spontaneitate. Nu de alta dar trebuia sa spun de 10 ori in decursul unei piese “Mi-e somn” si am remarcat in curand ca autosugestia functioneaza.

3. Multi ani mi-am dorit sa devin ambasador sau diplomat. Motiv pentru care am invatat 4 limbi straine si mi-am luat toate certificatele posibile si imposibile pentru acestea (DELE, Cambridge, etc). Visul meu a incetat atunci cand pragmatismul m-a pus sa aleg facultatea de Automatica si Calculatoare.

4. Sunt un anti-talent total la parcari. Tocmai de aceea mi-am pus senzori de parcare pe masina. Cel mai rau stau la parcarile laterale. Pot povesti multe faze funny pe tema asta, dar va trebui sa imi dati sa beau ceva inainte. Sau o puteti mitui pe prietena mea, Irina…

5. In timpul liber, downloadez filme de pe DC ++. Shhh, shtiu ca e oarecum ilegal. Am acasa o colectie de peste 2000 filme, toate downloadate in ultimii 2 ani. Desi le-am vazut pe majoritatea, niciodata nu ratez Orange film.

Si cum nu imi place sa sufar singura in tacere, ii provoc la randul meu pe Anne, Ciprian, Dan, Iulian, Victor.

Technorati Tag:

2 comentarii »

  • hawke said:

    Am raspuns la provocare. :)

  • DrakMik said:

    158 zici, ha?