Home » cinema

3 ore inainte de Oscar 2007

25 February 2007 scris de 1 comentariu

Cu trei ore inainte de marea decernare a premiilor Oscar 2007 imi fac datoria de a va prezenta previziunile, precum si preferintele mele pentru trofee. Trebuie sa spun inca de la inceput ca nu am apucat sa vad doua dintre filmele favorita ale acestei editii – The Queen si Notes on a scandal.

Cel mai bun film – Cred ca va castiga The Departed, mi-ar placea sa castige Little Miss Sunshine. (Babel este o reeditare a lui Crash, Letters from Iwo Jima nu este un film atat de deosebit de razboi)

Cel mai bun actor in rol principal – Cred ca va castiga Leonardo di Caprio, cu toate ca din punctul meu de vedere Oscarul ar fi fost meritat de Forest Whitaker. Poate totusi castiga Whitaker….

Cea mai buna actrita in rol principal – Cred ca cea care va castiga este Helen Mirren, dar din filmele pe care le-am vazut mi-ar fi placut sa castige Kate Winslet.

Cea mai buna actrita in rol secundar– Cred ca va castiga Cate Blanchett, dar mi-ar placea sa castige Rinko Kikuchi

Cel mai bun actor in rol secundar– Cred ca va castiga Djimon Hounsou, mi-ar fi placut sa castige Jackie Earle Haley.

Cel mai bun regizor – Cred si sper ca va castiga Martin Scorsese pentru The Departed.

1 comentariu »

  • byrev said:

    Eu preferam sa intre si Apocalypto undeva dar din pacate nu prea si’a facut loc! Au fost 3 nominalizari dar pe toate a iesit pe locul 2 (si de vazut eu am vazut toate filmele alea si parerea mea era ca Apocalypto merita ceva dar na, gusturile sunt gusturi)

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*