Home » Oscar 2012

265 de filme pentru 10 nominalizari la Oscar 2012

22 December 2011 scris de 1 comentariu

Ca tot s-au anuntat saptamana trecuta nominalizarile pentru Globurile de Aur 2012 si ca tot ne dadeam de curand cu parerea apropo de filmele care ar putea fi nominalizate la Oscar 2012, iata ca zilele trecute Academia Americana de Film a anuntat care sunt cele 265 de filme eligibile pentru nominalizarile la Oscar 2012.

Cele 265 de filme eligibile sunt practic cele care intrunesc conditiile impuse de Academia Americana de Film si anume sa aiba o durata peste 40 de minute, sa fi fost prezentate pe marele ecran in format digital sau de pelicula de 35 mm sau 70 mm si sa fi avut premiera intr-o sala de cinematograf din districtul Los Angeles pana in miezul noptii 31 decembrie – 1 ianuarie cu un program de derulare la sala respectiva de minim 7 zile.

Dupa cum va spuneam, cea de-a 84-a editie a premiilor Oscar va avea loc pe data de 26 februarie 2012 la Kodak Theater din Hollywood si il va avea gazda pe Billy Crystal (pentru a 9-a oara in istoria Oscarurilor, ultima oara in 2004). Nominalizarile Oscar 2012 vor fi anuntate pe data de 24 ianuarie 2012.

Mai avem ceva vreme pana pe 26 februarie sa ne punem pe vizionat filme si sa ne formam gusturi, preferinte, favoriti si cate si mai cate. Si apoi sa inceapa dezbaterile, emotiile, comentariile.

1 comentariu »

  • damaris said:

    si cele 265 sunt…
    oricum sunt cam multe parerea mea si nu cred ca domnii de la academie se vor uita la atea…pana in februarie mai sunt sa zicem 60 de zile..asta inseamna 5 filme pe zi aproape ,..mult..f mult

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*